Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

uretaan

Eristäminen

Kysytty: 26.1.2005 klo:8:59
Vanhassa rintamamiestalossa on lattiassa purueristeet. Rossipohjaan on mahdollista asentaa altapäin tuulensuojalevy. Jos kuitenkin haluamme lisäeristystä, niin mitä mieltä olette ammattilaisen suorittamasta uretaaniruiskutuksesta pintalattian ja purujen väliin.

japi
Kysymyksiä: 11 kplVirallinen vastaus
Kun pintalattian ja purun väliin on muodostunut rako, lattia on kylmä. Alapuolelle asennettavalla tuulensuojalevyllä et lattiaa saa lämpimäksi. Lämmöneristysarvoon tuo vaikuttaa erittäin vähän. Uretaanin asennusta mainittuun tilaan on käytetty. Asentajan pitää olla asiantuntija. Asiaa tuntemattomalta uretaani ryöstäytyy helposti, ja lattia nousee ylös. Paras tapa on ottaa lattia auki, ja tehdä uudelleen täyttö.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / uretaan":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Akende tihendamine???

Olen saanud kahesuguseid vihjeid uusehitise keldriakende tihendamiseks. Üks koolkond ütleb, et piidad tuleks tihendada nii, välispinna poolele tuleks umbes pool villa ja...