Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Rossipohjan lisäeristys

Eristäminen

Kysytty: 8.10.2019 klo:12:58
Hei, kesämökkimme rossipohjan rakenne on ylhäältä alaspäin seuraava: ponttilauta, höyrynsulkumuovi, mineraalivilla 50 mm, tervapaperi, alalaudoitus. Voiko tuohon lisätä käytännössä minkä tahansa eristeen (esim. puukuitupohjainen, 50 mm) suoraan alalaudoitusta vasten ja sitten tuulensuojalevyn? Onko mitään järkeä lähteä repimään alakautta auki ja asentaa Finnfoam 100 mm suoraan lattialautaa vasten? Rakenteista johtuen tuulensuojalevyä käytettäessä kaikkien mahdollisten ilmarakojen/ilmavuotojen tukkiminen 100-prosenttisesti voi olla haastavaa.Virallinen vastaus
ISOVER RKL - 31 tuulensuojalevy on tarkoitukseesi sopiva ja helpoin toimiva ratkaisu, 50 mm p...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Rossipohjan lisäeristys":
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Jatko kysymys

Kysytty: 9.10.2019 klo:11:56
Kiitos nopeasta vastauksesta. Olisiko esim. Isover KL-36 tai KL-33 ja tuulensuojalevy kuitenkin myös rakennusfysikaalisesti toimiva ratkaisu, vaikkakin asennuksen helppouden takia taidan päätyä ehdottamaanne ratkaisuun?
Virallinen vastaus jatkokysymykseen
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi