Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Höyrynsulkumuovinasennus

Eristäminen

Kysytty: 21.10.2009 klo:6:16

Asensin kuistin kattoon ensiksi höyrynsulun ja sitten ajattelin laittaa seinät. Haittaako nurkissa jos höyrynsulku menee päällekkäin 3-4 kerrosta, kun kattoon asennettu höyrynsulku on hankala laittaa nurkista niin menee päällekkäin. Ei viitsis alkaa leikkaan sulusta suikaleita nurkissa. Ja riittääkö 50cm limitys jaton ja seinän yhtyessä (muivi päällekkäin). Massa +teippaus saumaan?


jyrmäs
Kysymyksiä: 11 kplVirallinen vastaus
Katon muovi laskostetaan kuin lahjapaketin kulma kolmioksi ja kiinnitetään toiseen seinään. Seinän muovi asennetaan niin, että limitys tulee nurkan yli toiselle seinälle. Vaikka toisella seinällä on nelinkertainen muovi kolmion osalta ja toisella seinällä kolminkertainen muovi, ne eivät haittaa pintamateriaalin asennusta. Tee asennus huolella. Kun teippaat saumat, 10 cm limitys riittää.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Höyrynsulkumuovinasennus":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: