Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Coroplast 960 RPX

Eristäminen

Kysytty: 8.10.2010 klo:11:56
Olen aikaisemmin käyttänyt ko. teippiä tiivistäessä tuulensuojalevyjen saumakohtiin tulleisiin rakoihin (rossipohjassa). Teippi on julmetun kallista, joten kysynkin eikö rakohin voi laittaa uretaanivaahtoa?

JonasS
Kysymyksiä: 14 kpl



Virallinen vastaus
Uretaanivaahto muodostaa lian tiiviin pinnan ulkopuoliseen eristeeseen. Siksi tuulensuojateippi on lähes ainoa oikea materiaali.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Coroplast 960 RPX":
Jäsenen antama (8.10.2010 klo:13:59) kommentti

Teippi on kyllä kallista verrattuna siihen, kuinka kauan se pysyy kiinni siinä ts-levyssä.Voihan niitä yrittää tiivistää sillä uretaanivaahdollakin.

Jäsenen antama (8.10.2010 klo:14:06) kommentti

Teippi on kyllä kallista verrattuna siihen, kuinka kauan se pysyy kiinni siinä ts-levyssä.Voihan niitä yrittää tiivistää sillä uretaanivaahdollakin.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Veden paineen vaikutus virtaukseen?

Miten veden paine vaikuttaa virtaukseen? Esimerkiksi jos putken halkaisija 110mm ja virtaus on 1m/s ja se lasketaan r²*π*virtaus = 55mm²*π*1000mm on 9,50 litraa...

Takan

1982 muurattu varaava takka savuttaa. Käytetty 1 kerran :) . Suurin vika lienee tulipesä.Haluaisin rautalangasta "laastista" väännetty ohje, miten muuraan/teen ns.savupor...

Apua puulämmitykseen

Ostimme vuonna 1970 rakennetun okt:n jossa lämmitysmuotona varaavasähkö. Pannuhuoneelta löytyy vanhaan öljysäiliöön tehty n. 2400 litrainen varaaja ja Arimaxin alapalokat...