Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

sähkötarjous

Energianeuvonta

Kysytty: 8.8.2011 klo:10:09Virallinen vastaus
Itse asiassa kilpailutuskierros on juuri käynnistynyt ja tarjouspyynnöt ovat jo liikkeellä. Voittaja selviää ensi viikon tiistaina ilmestyvässä verkkolehdessämme.

Arvostele vastaus kysymykseen "Energianeuvonta / sähkötarjous":
Jäsenen antama (13.8.2011 klo:11:02) kommentti

Hei, tarkoittaako tämä että tähän kierrokseen ei voi enää liittyä mukaan? Miten liittyminen tapahtuu jos mukaan vielä kerkiää. Miten näistä saisi jatkossa aina etukäteistiedon esim. sähköpostilla? Kiitokset jo etukäteen.

Jäsenen antama (13.8.2011 klo:13:27) kommentti

Ja kuka tahansa yksityinen saa suoraan sähköyhtiöltä paremman hinnan että ei kannata moiseen ryhmävedätykseen osallistua, ei edes mainostettuun.

Jäsenen antama (13.8.2011 klo:14:44) kommentti

Nimenomaan!!!!!

Jäsenen antama (14.8.2011 klo:12:07) kommentti

Ok, vai semmosta... Taidanpa siis pitäytyä tutussa ja vanhassa sahkonhinta.fi seuraamisessa postinumeron mukaan.

Jäsenen antama (14.8.2011 klo:15:56) kommentti

Sama paikka ollu itelläki seurannassa jo pitemmän aikaa ;) aina kahden vuoden välein uusin määräaikasen takuuhintasopparin ja jokakerta on voitolle jääny suhteessa markkinahintaan, vinkvink. Laskutavasta tietenkin riippuu tulos mutta viimevuodet on hinta tullu niin reilusti ylös, että määräaikasen kiintee hinta on ylittyny markkinahintasilla melko aikasessa vaihessa tuota kahden vuoden jaksoa...

Jäsenen antama (14.8.2011 klo:16:45) kommentti

Enimmäkseen tässä vuosien kuluessa omalla kohdalla nämä rakentaja.fi-kimppatarjoukset ovat hävinneet omille silloisille sopimuksille tai muualta hankituille tarjouksille, mutta viime vuoden loppupuolella tarjous oli ehkäpä ajoituksensa ansiosta sen verran mainio, että olisipa harmittanut olla siihen tarttumatta. Ei siis kannata yleistää, että tarjous aina olisi huono.

Jäsenen antama (14.8.2011 klo:23:05) kommentti

Jaa, kyllä se niin on, että on parempi olla yksin oikeassa kuin laumana väärässä.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: