Yale älylukot ja hälytysjärjestelmä

Avaimettomuus tuo turvaa ja helpottaa arkea. Lenkille tai kauppaan voi lähteä ilman avainnippua, eikä avaimen kotiin unohtamisesta tarvitse koskaan huolehtia. Tiesitkö, että kodin voi turvata myös kuukausimaksuttomalla hälytysjärjestelmällä, joka pitää sisällään liiketunnistimia, turvakameroita, vuotovahdin ja älylukkoja?

Avaimeton älylukko luo turvaa

Yale Doorman on avaimeton älylukko, joka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Yale Doorman aukeaa joustavasti koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Älylukko poistaakin avaimiin liittyviä riskejä, sillä avaimen häviämisestä tai kopioimisesta ei tarvitse huolehtia. Avaamiseen käytettävän kulkutunnisteen voi poistaa itse käytöstä tarpeen mukaan. Näin lukon uudelleensarjoittamista ei koskaan tarvita. Oven käyttölokia on lisäksi helppo seurata, vaikka etänä. Näin omistaja tietää kuka ovesta on milloinkin kulkenut. Yale Doorman lukkiutuu automaattisesti, kun ovi painetaan kiinni. Niinpä lukitsematta jääneestä ovesta ei tarvitse huolehtia.

Yale Doorman –älylukko on Secured by ABLOY. Tämä tarkoittaa sitä, että lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muiden Abloy tuotteiden.



Kuukausimaksuton hälytysjärjestelmä

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä sisältää joukon helppokäyttöisiä kodinturvallisuustuotteita: liiketunnistimista palovaroittimiin, joilla asunto turvataan ei-toivotuilta vierailta ja tapahtumilta. Kuukausimaksutonta hälytysjärjestelmää on helppo hallinnoida itse mobiilisovelluksen avulla. Saat hälytykseen havaituista epäkohdista omaan puhelimeesi. Tiedätkin aina ensimmäisenä, mitä kotonasi tapahtuu. Hälytysjärjestelmään voidaan liiketunnistimien ja ovitunnistimien lisäksi liittää mm. palovaroittimia ja vuotovahteja. Myös Yale Doorman -älylukko voidaan liittää osaksi Yale Smart Home -järjestelmää.


Valvontakamerat kertovat, mitä kotona tapahtuu

Yale valikoimaan kuuluu myös laadukkaita ja helppokäyttöisiä valvontakameroita. Yale Smart Home WiFi -valvontakameroilla näet, mitä kodissasi tapahtuu, mistä päin maailmaa tahansa. Valvontakameroissa on HD-kuvanlaatu sekä hyvä pimeänäkö. Kameroissa on mallista riippuen useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joten kameran hankinnassa kannattaa miettiä, millaiseen tarpeeseen kameraa tarvitsee. Live-näkymän ja tallenteiden katselun lisäksi, kamerat tarjoavat liikkeestä syttyvää valoa sekä kaksisuuntaista ääntä. Kameroita hallinnoidaan helppokäyttöisen Yale View -sovelluksen avulla.


Abloy Oy:n tuotteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset