Kingspan ulkoseinän eristeet

Kingspan Eristeet ovat erittäin tehokkaita, tilaa säästäviä lämmöneristeitä uudis- ja korjausrakentamiseen. Kingspan Eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. Kingspan Eristeet ovat myös paloturvallisia.

Uudisrakentamisessa Kingspan-eristelevyillä saavutetaan huippuluokan lämmöneristysominaisuudet tavanomaisilla rakennepaksuuksilla ja kustannuksilla.
Vanhojen rakennusten lisälämmöneristämiseen Kingspan-eristelevyt soveltuvat erinomaisesti. Lisälämmöneristys voidaan tehdä rakennuksen sisäpuolelle ilman julkisivujen uusimisia. Eristelevyjen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

SPU Eristeet on nyt Kingspan -eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa laatua kuin ennenkin.
Kingspan ulkoseinän eristeet

Pientalot ja rivitalot - käyttökohteet

Kingspan Eristeet ovat helppoja asentaa. Jäykkärakenteisia polyuretaanilevyjä voidaan leikata, jyrsiä ja porata mittatarkasti. Työstövälineiksi käyvät normaalit työkalut kuten käsisaha, mattopuukko ja rasiapora. Eristelevyt ovat kevyitä, joten niitä on helppo käsitellä myös ahtaissa tiloissa. Työvaiheiden vähäisyydestä johtuen Kingspan Eristeiden asennus sujuu jopa kaksi kertaa tavanomaisia eristerakenteita nopeammin.
Valitse eristeratkaisu käyttökohteen mukaan:

Joka kodin eristeet


Esitteet


Suunnittelijan sivut

Materiaalia rakentamisen ammattilaisten, kuten rakennussuunnittelijoiden ja arkkitehtien käyttöön. Tutustu erilaisten eristeratkaisujen rakennekuviin detaljikirjastossa, tarkista Kingspan eristeiden U-arvot ja muut tekniset ominaisuudet taulukoista tai perehdy työ- ja suunnitteluohjeisiin.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Jälleenmyyjät ja yhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Kysymys: Voiko spu eristeen käyttää siporex talon eristämiseen sisältäpäin? Millä kiinnitän Siporexiin?
Vastaus: Hei Helena, SPU Eristeet soveltuvat erinomaisesti siporex-talon sisäpuoliseen lisäeristämiseen. SPU Eristeen voit kiinnittää seinään mekaanisesti, liimaamalla tai sekä että. Suosittelen sekä että vaihtoehtoa. Siporexiin saa kiinni mekaanisesti paremmin, kun poraa kiinnikkeen reiän yhden millin pienemmäksi kuin kiinnike on. Tämä on hyvä liima liimaamiseen: http://www.kiilto.com/attachments/1/1/white_papers/Kiilto%20Rakennusliima.pdf

Kysymys: Hei! Voiko SPU anselmin kiinnittää suoraan sanerauslaastilla ulkoseinän sisäpuolelle joka on ala-osastaan lekaharkko-ja yläostaan tiilirakenteinen(-80-90 luvun vaihteessa rakennettu.. Seinässä on erittäin suuri lämpö ero lekaharkko osan ja tiilirakenteisen osan välillä. Terveisin Jorma Turunen sp jorma.turunen@elisanet.fi
Vastaus: Hei! SPU Anselmin kiinnittämisessä voi käyttää myös saneerauslaastia, mutta suosittelemme myös mekaanisten kiinnikkeiden käyttöä. Näin varmistetaan tuotteen pysyminen paikallaan. Tätä linkkiä http://www.spu.fi/files/spu/Ohjekortit/SPU_105_Kiinnitysohje.pdf klikkaamalla pääset suoraan SPU Eristeiden kiinnitysohjeeseen.

Kysymys: Millaiset ovat SPU Eristeiden palo-ominaisuudet?
Vastaus: Palotilanteessa SPU Eriste hiiltyy,mutta ei levitä paloa. Eristeen pinnan hiiltyminen hidastaa palon leviämästä. SPU Eristeiden paloluokka on tuotteesta riippuen jopa C. SPU Eristeet on sertifioitukäytettäväksi myös P1-paloluokan kerrostaloissa.SPU Eristeisen ja villaeristeisen talon henkilöturvallisuus on palotilanteessa sama VTT:n tutkimusraportin RTE1929/00b 29.12.2000(1) mukaan.

Kysymys: Ovatko SPU Eristeet kotimaisia?
Vastaus: SPU Eristeet valmistetaan Suomessa, Kankaanpäässä. SPU Oy on ainoa suomalainen polyuretaanilämmöneristelevyjen valmistaja. SPU Oy:llä onAvainlippu-alkuperämerkki, joka tarkoittaa, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Kysymys: Miten 60-70-luvun pientalon lisälämmöneristys onnistuu SPU Eristeillä
Vastaus: SPU Eristeet soveltuvat erinomaisesti 60-70-luvun pientalon lisälämmöneristämiseen. Lisälämmöneristäminen onnistuu joko purkamalla vanhat rakenteet tai asentamalla eristeet suoraan sisäpintaan vanhoja rakenteita rikkomatta. SPU Eristeillä lisälämmöneristeillä eristettäessä rakenteesta tulee ilmavuodoton, jolloin lämpö ei enää vuoda ilmavuotojen mukana ulos ja rakennuksen lämmitystarve pienenee. SPU Eristeiden alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean vesihöyryn vastuksen ansiosta erillistä ilman- tai höyrynsulkukerrosta ei tarvita. SPU Eristeiden paksuus voidaan valita sen mukaan, mikä on rakenteelle tavoiteltava U-arvo. 60-70-luvun pientalon korjaaminen on hyvä aloittaa lukemalla SPU Oy:n julkaisema1960-ja 1970-lukujen pientalot opas, joka löytyy kotisivuiltamme tai sen voi tilata Rakentaja.fi-jäsentukusta

Kysymys: Voiko rintamamiestalon lisälämmöneristää SPU Eristeillä
Vastaus: SPU Eristeet soveltuvat erinomaisesti rintamamiestalojen lisälämmöneristämiseen. Lisälämmöneristäminen onnistuu joko purkamalla vanhat rakenteet tai asentamalla eristeet suoraan sisäpintaan vanhoja rakenteita rikkomatta. SPU Eristeillä lisälämmöneristeillä eristettäessä rakenteesta tulee ilmavuodoton, jolloin lämpö ei enää vuoda ilmavuotojen mukana ulos. Tällöin myös mahdolliset painumiset ja epätasaisuudet vanhoissa eristeissä saadaan paikattua ja rakennuksen lämmitystarve pienenee. SPU Eristeiden paksuus voidaan valita sen mukaan, mikä on rakenteelle tavoiteltava U-arvo. Rintamamiestalon korjaaminen on hyvä aloittaa lukemalla SPU Oy:n rintamamiestalo-opas, jonka voi ladata kotisivuiltamme tai tilata Rakentaja.fi-jäsentukusta.

Kysymys: Voiko SPU Anselmin asentaa suoraan tapetoidun vanhan kipsilevyn päälle? Seinä puurunkoinen, jossa välissä 100 mm mineraalivillaa.
Vastaus: SPU Anselmin voi asentaa suoraan vanhan seinärakenteen päälle. Jos rakenteessa on vanha höyrynsulku suoraan pintarakenteen alla, porataan siihen 10mm:n terällä reikiä (10kpl/m2) ennen SPU Anselmin asentamista. SPU Anselmin saumat tiivistetään yksikomponenttisella polyuretaanivaahdolla. Katso asennusohjeet ja -video kotisivuiltamme.

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.