Tulikivi keraamiset tulisijat

Tulikiven uudet keraamiset tulisijat on suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen vaatimuksia. Tulisijojen toiminta on vakiona huoneilmasta riippumatonta: paloilma tuodaan tulipesään ulkoa, ja luukut ovat kaasutiiviitä. Näin takka ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa palamisilma voidaan toki ottaa tarvittaessa myös sisäilmasta. Uudet takat voidaan lisäksi liittää Tulikivi Green W10-vesilämmitysjärjestelmään, jolloin tulisijan tuottamaa lämpöä voidaan hyödyntää asunnon vesikeskuslämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa. Tulisijoissa on harmoninen ilme: Tulikiven itse kehittämä turvallinen ja kaunis luukku on upotettu tulisijan pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pintamateriaalien lukuisista vaihtoehdoista ja väreistä voit helposti valita omaan sisustukseesi sopivat sävyt.Tulikiven monipuolinen mallisto

Harmonisen pelkistetty mallisto koostuu kuudesta keraamisesta takkarungosta, joihin on valittavana useita pintaverhoiluja sekä korkeus- ja värivaihtoehtoja. Pintamateriaalien erilaisilla yhdistelmillä malliston takkarungoista voidaan muunnellen luoda yli 1 000 erilaista takkaa.

Vesikiertotakalla lämmität tasaisesti koko kotia

Tulikivi Green W10 -lämmitysjärjestelmällä voit siirtää merkittävän osan tulisijalla tuottamastasi lämmöstä käytettäväksi kotisi muussa vesikeskuslämmityksessä ja näin leikata huomattavasti ostoenergiasta koituvia kuluja.

Laskurit


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Sähkö- ja puukiukaat
Kivitasot ja -laatat & -mosaiikit
Kiertoilmatakat ja kamiinat
Varaavat vuolukivitakat, -leivinuunit ja hellat
Varaavat keraamiset tulisijat