Julkisivutiilet

Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua. Poltettu tiili on turvallinen materiaali: se ei pala, lahoa eikä ruostu. Se kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja. Pitkälläkin aikavälillä se on vähän huoltoa vaativa rakennusmateriaali. Muuratun tiilipinnan kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen, ja ikääntyessään tiiliseinä patinoituu kauniisti. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tiili on energiaa säästävä ja ekologinen rakennusmateriaali. Tiilijulkisivu ja sen takana oleva ilmarako pitävät lämmöneristekerroksen aina kuivana ja niiden energiankulutusta alentava lisävaikutus on jopa 6-8 % lämmityskaudella. Vastaavasti hellekausina asuntojen jäähdytyksestä muodostuneet energiakustannusten säästöt ovat jopa 15-20 %.Tiilien valikoima on monipuolinen


Vertaile värisuunnitteluohjelmalla


Kuvagalleria


Suunnittelu, muuraus ja asennus


Jätä yhteydenottopyyntö Terca -tiilitalon palvelupisteeseen


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.