Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita -eristelevyt yläpohjan eristämiseen

Eristämättömän ullakon lämmöneristäminen on monessa rakennuksessa järkevä keino hankkia käyttökelpoista lisätilaa. Myös käytössä olevan ullakon lisäeristäminen Kingspan Vintti-Iita -menetelmällä voi tuoda huomattavat säästöt energiankulutukseen.

Kingspan Vintti-Iita on erittäin tehokas lämmöneriste, jolla saadaan tehokas lopputulos merkittävästi pienemmällä eristevahvuudella. Ullakolle jää tällöin huomattavasti enemmän korkeutta ja hyödynnettävää tilaa. Kingspan Vintti-Iita -menetelmällä eristetään tehokkaasti niin yläpohja kuin ulkoseinät. Kingspan Vintti-Iita on paloturvallinen valinta.

SPU Eristeet on nyt Kingspan -eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa laatua kuin ennenkin.

Miksi valita Kingspan eristeet?

Kingspan Vintti-Iita -menetelmä ei edellytä erillistä höyrynsulkukerrosta eikä erillistä tuulensuojakerrosta. Ohuilla eristekerroksilla ullakko saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön, kun tila jää mahdollisimman korkeaksi ja hyötykäyttöön jää mahdollisimman paljon neliöitä.

Näin asennat Vintti-Iita eristelevyt

Kingspan -eristeiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään saumavaahdolla kiinni yläpohjan rakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina saumavaahdolla.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Kysymys: Paljonko SPU Eriste vaatii tuuletusväliä eristeen ja aluskatteen väliin?
Vastaus: SPU Eristeen ja aluskatteen väliin jätetään vähintään 50 mm:n tuuletusväli.Muita eristemateriaaleja käytettäessä yleisesti vaadittutuuletusväli on vähintään 100mm:n.

Kysymys: Miten ullakon lisälämmöneristyksen yhteydessä tehdään ilmaraot päätypoikasiin?
Vastaus: Eristekerroksenyläpuolelle porataan ilmaraot, noin 30mm:n reikiä 100mm:n välein. HUOM! Asentamisen jälkeen pitää varmista, että ilma pääsee liikkumaan vapaasti eristekerroksen yläpuolella, ja että eristekerros ei estä ilman kiertoa reikien kautta.

Kysymys: Kylmä käyttöullakko lämpimäksi?
Vastaus: Kylmän käyttöullakon saa lämpimäksi helposti ja tilaasäästävästi SPU Eristeillä; erinomaisen lämmöneristyskyvyn ansiosta lämmöneristekerros voidaan toteuttaa ohuena ja huonekorkeus saadaan maksimoitua. Rakenteessa ei tarvita erillistä tuulensuojaa tai höyrynsulkua. Lisäksi SPU Eristeen ja aluskatteen väliin tuuletustilaksi riittäävain 50mm. Käyttöullakko voidaan eristää SPU Vintti-viitalla (70/90/120/160mm) kattokannattajien väliin ja SPU Anselmilla(40/70mm) tai SPU AL 30-levyillä yhtenäiseksi kerrokseksi kattokannattajien alapuolelle. SPU Eristeiden saumat tiivistetään yksikomponenttisella polyuretaanivaahdolla. www.spu.fi sivuilta löytyy asennusohjeet sekä lisätietoja korjausrakentamisesta.

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.