Sovella-säilytysjärjestelmä kotiin

Kuvittele koti, jossa on tavaroiden säilytys on mutkatonta. Asunto, jossa jokaiselle vaatekappaleelle, harrastusvälineelle, monoille ja luistimille, työkaluille sekä muille tilpehööreille löytyy oma paikkansa. Kuulostaako utopialta? Kotimainen Sovella sisustaa kodin säilytystilat lattiasta kattoon. Tehokkaasti ja vaivattomasti. Joustava säilytysratkaisu muuntuu tilan ja tarpeiden mukaan. Voit lisätä ja vähentää hyllyjä helposti ja yksinkertaisesti. Arki sujuu huolettomasti, kun kaikille tavaroille löytyy oikea paikka. Sovella-säilytysjärjestelmä mukautuu sekä lasten että aikuisten tarpeisiin. Hyllyjä ja tankoja on helppo sijoittaa juuri oikealle korkeudelle ja vaihtaa tarpeen mukaan. Ideoi ja toteuta mielesi mukainen ratkaisu eteiseen, vaatehuoneeseen, autotalliin tai varastoon.Materiaalit


Säilytyksen suunnitteluohjelma


Ajankohtaista


Suunnittele tilasi


Asennusohjeet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet


YhteystiedotTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Sovella-säilytysjärjestelmäKysyttävää tämän sivun tuotteista

Kysymys: Hei! Autotallin hyllyt näytti tosi kivoille, Mistähän näitä jyväskylässä saa ja miten suunnitella autotalliin hyvä ratkaisu. Hinta myös kiinnostaa?
Vastaus: Hei Sirpa, Sovella autotallikalusteita on myynnissä esim. Jyväskylän molemmissa K-Raudoissa: Palokassa ja Tourutornissa. Ystävällisin terveisin, Pauliina Desroches

Kysymys: Olen muuttamassa kerrostaloon, jossa on "kanakopit". Kaipaan kovasti tietoa, miten sellaiseen tilaan saa järjestystä. Onko Sovellalla ehdotuksia?
Vastaus: Sovellalla on mallistossa lattialla vapaasti seisovia hyllystöjä esim 900 mm leveänä ja 2240 ja 1630 mm korkeana. Näihin hyllystöihin käyvät kaikki 900 mm leveät teräs- ja lankahyllyt ja lankakorit. Mikäli kanakopissa on seinä, hyllyston voi toki rakentaa normaali vaakakisko asennuksella säätölistoista. Sovella hyllyjä myyvät pääasiassa rautakaupat.

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.