Sovella-säilytysjärjestelmä kotiin

Kuvittele koti, jossa on tavaroiden säilytys on mutkatonta. Asunto, jossa jokaiselle vaatekappaleelle, harrastusvälineelle, monoille ja luistimille, työkaluille sekä muille tilpehööreille löytyy oma paikkansa. Kuulostaako utopialta? Kotimainen Sovella sisustaa kodin säilytystilat lattiasta kattoon. Tehokkaasti ja vaivattomasti. Joustava säilytysratkaisu muuntuu tilan ja tarpeiden mukaan. Voit lisätä ja vähentää hyllyjä helposti ja yksinkertaisesti. Arki sujuu huolettomasti, kun kaikille tavaroille löytyy oikea paikka. Sovella-säilytysjärjestelmä mukautuu sekä lasten että aikuisten tarpeisiin. Hyllyjä ja tankoja on helppo sijoittaa juuri oikealle korkeudelle ja vaihtaa tarpeen mukaan. Ideoi ja toteuta mielesi mukainen ratkaisu eteiseen, vaatehuoneeseen, autotalliin tai varastoon.Materiaalit


Säilytyksen suunnitteluohjelma


Ajankohtaista


Suunnittele tilasi


Asennusohjeet

Seurantakohteet


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS