Pientalon hallintajärjestelmä


Perheen olosuhteiden muuttuessa tulee usein eteen uuden asunnon hankinta. Suomalaiseen asuntotoiveeseen liittyy useimmiten omakotitalo. Yleisin syy jättää omakotitalo toteuttamatta on, että ei osata aloittaa projektia, eikä oikeastaan osata hahmottaa koko hanketta. Toisin sanoen ei ole prosessin avaimia.

Omakotitalon hankinnassa, varsinkin kun rakennuttaminen hoidetaan omatoimisesti, kannattaa kaiken aikaa pitää selvänä mielessä tietyt asiat. Tietyt asiat kulkevat koko projektin ajan mukana riippumatta siitä, missä ollaan menossa. Siis ensimmäisestä ajatuksesta siihen asti, kun viimeinenkin huonekalu on paikallaan ja vähän pidemmälle.

KotiOptimi -Pientalorakentamisen hallintajärjestelmä ohjaa rakentajaa koko rakennushankkeen ajan aina suunnittelusta talon valmistumiseen asti.
Pientalon hallintajärjestelmä

Muut KotiOptimi -tuotteet

Uuden talon rakentamista suunnittelevan apuna toimii kustannuslaskenta-ohjelma KotiOptimi. Remontin kustannuslaskentaa varten on kehitetty oma, remontointikustannukset laskeva RemonttiOptimi. HuoltoOptimi on sähköinen huoltokirja, joka sopii sekä vanhoille että uusille rakennuksille. Ohjelma muistuttaa myös tulevista huoltotoimenpiteistä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS