Sisämaalaus

Yksi kodin sisustamisen lähtökohdista on väri. Maalin sanotaan olevan markkinoiden monipuolisin sisustusmateriaali. Käytettävissä on rajattomasti erilaisia värejä, kiiltoasteita, kuvioita, struktuureja ja erikoisefektejä. Taitavat kädet saavat sisämaaleilla aikaan yksilöllisiä efektejä ja pintoja, joissa valot ja varjot leikkivät.
Värin, kiiltoasteen ja kuvioiden valinnassa on hyvä olla kriittinen ja muistaa mm. valon vaikutus väreihin. Valon laatu ja määrä sekä pinnan kiilto vaikuttavat keskeisellä tavalla värien kokemiseen. Sisätilojen väripinnat heijastavat väristä vain niitä spektrin aallonpituuksia, joita käytössä oleva valonlähde sisältää. Niinpä värin kokeminen tilassa riippuu paitsi ikkunoista tulevasta luonnonvalosta myös valaisimista ja siitä, millaisia lamppuja niissä käytetään. Tikkurilan laajat Tunne Väri-värikartta ja Kaunis Koti -lastut antavat mahdollisuudet viihtyisään sisämaalien värikkyyteen.
Värin ohella maalatun pinnan ulkonäköä voi elävöittää kuviointimaalausmenetelmillä.
Sisämaalaus

Avuksi sisämaalausprojektiin


Tikkurilan värikartat sisämaalaukseen


Ajankohtaista


Tikkurilan Tekijäpankki


Ajankohtaista


Maalauskoulut


Sisämaalaus


Ajankohtaista


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


JälleenmyyjätKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.