Themo älytermostaatti sähköisen lämmityksen tueksi

Älytermostaatin avulla asuntosi huoneet pysyvät lämpimänä silloin kun tarvitaan ja tarkkaan optimoidun kulutuksen ansiosta hiilijalanjälkesi pienenee. Themoa voidaan ohjata huonesensoriperusteisesti (yhdistelmätermostaatti), eli toimii myös mm. kattolämmityksessä mainiosti. Themo älytermostaattia käyttämällä pienennät lämmityslaskuasi keskimäärin 8 €/m² vuodessa eli sähkölaskusi pienenee n. 32,5 % vuositasolla.

Themo soveltuu parhaiten suorasähköiseen lattia- ja kattolämmitykseen, mutta on mahdollista käyttää myös vesikiertoisen lattialämmityksen huonetermostaattina. Kysy lisää.

Themo on ensimmäinen digitaalinen termostaatti, joka huomioi kotisi lämmitysprofiilin lisäksi sähkön pörssihinnan. Pienennä sinäkin lämmityskustannuksiasi älytermostaatin avulla.
Themo älytermostaatti sähköisen lämmityksen tueksi

Miten Themo toimii?

Themon saa myös din-asennuksella samoilla ominaisuuksilla.

Askarruttaako joku?

Themo tuo sinulle säästöä ja on luotettava tuote käyttää. Themo on myös ympäristöystävällinen ratkaisu.

Kiinteistöyhtiöille

On mukavaa kun kylpyhuoneissa on lämmin, mutta joskus mukavuuslämmitys voi olla kiinteistöjen suurimpia energiasyöppöjä ja haitata jopa kiinteistöjen kaukolämpöjärjestelmää. Lue lisää, miten Themon tekoälyä hyödyntävä IoT-ratkaisu toimii ja luodaan kustannussäästöjä jo ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Katso hinta ja osta omasi

Lämmityksen optimoinnissa otetaan huomioon mm. kodin yksilöity lämmitysprofiili, asetettu lämmitysaikataulu, sääennusteet sekä sähkön markkinahinta. Jos herää kysyttävää, jätä yhteydenottopyyntö. Asiantuntija on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tukipalvelu


Kysyttävää tuotteesta?

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS