Zeckit-palvelu (Demo)

Zeckit tarjoaa kaikista Suomen yrityksistä tärkeimmät palvelun valintaan vaikuttavat yritystiedot sekä asiakasarviot helposti luettavana ilmaisena selvityksenä. Lue tarkemmin Zeckit-selvityksestä, sen sisällöstä ja tietolähteistä täältä

Ikävät yllätykset tulevat odottamatta, mutta osa niistä voidaan välttää tekemällä fiksuja päätöksiä ja selvittämällä yritysten taustat etukäteen. Varsinkin suurissa ja kalliissa hankinnoissa päätöksenteko voi olla hankalaa, sillä silloin yrityksen taloudellisella tilanteella, henkilökapasiteetilla ja aiemmilla työsuorituksilla on suuri merkitys. Tällaisia hankintoja ovat esimerkiksi kalliit remontit ja luottamusta edellyttävät palvelut, kuten kodin siivous.

Mistä tiedän, miltä yritykseltä kannattaa ostaa? Mistä löydän muiden asiakkaiden arvioita? Mistä tiedän, saanko yrityksen tekemästä työstä kotitalousvähennyksen? Mistä löydän yrityksen, jolla on tarvitsemani sähköpätevyydet tai asbestipurkutyöluvat? Zeckit tarjoaa vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin.
Zeckit-palvelu (Demo)

TUTUSTU MYÖS