IKEA-kylpyhuone on paras paikka arjen hemmotteluun

IKEA-kalusteilla on helppo luoda toimivia ja kauniita kylpyhuonekokonaisuuksia eri kokoisiin tiloihin. Erityisesti pienissä tiloissa yksityiskohtien merkitys arjen toimivuudessa korostuu, mutta hyvällä suunnittelulla ja sopivilla kalusteilla pienikin kylpyhuone voi olla toiminnoiltaan iso!

IKEAn valikoimasta löydät edulliset tuotteet erilaisiin kylpyhuoneen muodonmuutoksiin − olipa aikomuksenasi tehdä kokonainen remontti tai vain kylpyhuoneen pikapäivitys.

Kätevän suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella juuri sinulle mieluisan kylpyhuoneen. Inspiroidu, leikittele ja järjestele osia uusiksi, kunnes lopputulos tuntuu täydelliseltä.IKEA-kylpyhuonekokonaisuudet

Löydä omaan tyylisi sopivat kylpyhuonekalusteet IKEAn laajasta mallistosta. Valikoimaan kuuluvat muun muassa perinteisestä muotoilua edustava klassinen HEMNES, modernin skandinaavinen GODMORGON ja erityisesti pieneen kylpyhuoneeseen suunniteltu LILLÅNGEN.

Takuulla kestävät ja kauniit kylpyhuoneet

GODMORGON-kylpyhuonekalusteille sekä kaikille pesualtaille, hanoille ja suihkusekoittimille myönnetään 10 vuoden takuu. Muiden suihkuosien, kuten tankojen, pää- ja käsisuihkujen, suihkuletkujen ja käsisuihkun pidikkeiden takuuaika on 3 vuotta.

IKEA-palvelut

IKEA tarjoaa kylpyhuoneremontin avuksi erilaisia palveluja muun muassa kuljetukseen, asennukseen ja rahoitukseen. Käytä palvelut hyödyksi − niiden avulla teet unelmiesi kylpyhuoneesta helposti totta!

Aukioloajat ja yhteystiedot

Tavaratalojen sivuilta löydät aukioloajat, ajo-ohjeet, tarjoukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Voit myös tehdä ostoksia ympäri vuorokauden IKEA-verkkokaupassa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää