VELUX-kattoikkunat

VELUX-kattoikkunoilla muutat huoneittesi valaistusta merkittävästi parempaan suuntaan. Kattoikkunoilla lisäät myös raikasta ilmaa ja teet jopa lisää käyttöneliöitä yläkertaan CABRIO®-parvekkeen tai -kattoterassin avulla. VELUX-kattoikkunoita valmistetaan lisäksi matalaenergialasituksilla tai -lasielementeillä. Jos vanha kattoikkunasi sattuu vuotamaan, vaihda se laadukkaaseen VELUX-ikkunaan, eikä se edes maksa maltaita.


VELUX-kattoikkunat

Tasakattoikkunat

VELUX on kehittänyt tasakatoille kaikki tekniset vaatimukset täyttävät tasakattoikkunat. Nyt voit luoda tunnelmaa ja parantaa tilojen valoisuutta laadukkailla VELUX-ikkunoilla.

Valotunnelit

Valotunnelilla tuot valoa kotisi pimeimpäänkin kolkkaan. VELUX-valotunnelin pystyy asentamaan minne tahansa ja vaikka jälkikäteen jos vesikaton ja sisäkaton välinen etäisyys on enintään 6 metriä. VELUX on kehittänyt valotunnelin muotoilua ja nykyisten ikkunoiden asennus on nopeaa.

Smart home-järjestelmä

Älykkäässä kodissa VELUX INTEGRA® sähkötoimiset kattoikkunat ja auringonsuojatuotteet toimivat kätevästi kauko-ohjaimella. Järjestelmä sulkee kattoikkunan automaattisesti sateella, avaa verhot ja ikkunat vaikka paikallisen sääennusteen mukaan ja pitää kotisi raikkaana – kaikki automaattisesti.

Muut tuotteet


Kattoikkunalaskuri

Laske itsellesi sopiva kattoikkunatarjous. Voit valita keski- tai yläsaranoidun ikkunan, käyttöperiaatteen, pintakäsittelyn, lasielementit, koon ja lisätarvikkeet. Saat laskettua tarjoukseen mukaan myös pellitykset.

Voit tutustua Veluxin kattavaan kattoikkunamallistoon ja muihin erilaisiin parveke- ja kattoterassiratkaisuihin.

Verkkokauppa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset