Liesiturvatuotteet

Suomessa ruoanlaittoon liittyvät syyt aiheuttavat lukuisia tulipaloja vuosittain. Joka kolmannelle lapsiperheelle ja isolle osalle vanhuksia on joskus sattunut vaaratilanne lieden kanssa. Innohomen Liesivahti on helpoin ja tehokkain tapa parantaa kodin paloturvallisuutta.

Innohomen Liesihälytin ja Liesivahti ovat itseoppivia paloturvalaitteita, joiden edistyksellinen ja palkittu teknologia on suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ne reagoivat vaaratilanteisiin jo ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista ja ennen kuin tulipalo syttyy, sammuttaen lieden ja aktivoiden lisäksi mahdollisia lisähälyttimiä.
Liesiturvatuotteet

Tuotteet


Teknologia

Innohomen liesiturvalaitteet tarkkailevat ja opiskelevat ympäristöään heti asennuksesta lähtien. Laitteen älylämpöanturi määrittelee herkkyytensä käyttäjien ruoanlaittotapojen pohjalta, jolloin hälytyksien tarkkuus paranee entisestään, ja ruoanlaitto sujuu keskeytyksettä. Vaaratilanteessa liesi kytkeytyy aina pois päältä. Lisäturvaa tarjoaa lieden käyttöön perustuva älyajastin, ulkoisten palo- ja häkävaroittimien hälytysäänien tunnistus ja lieden käyttölukko.

Videot


Palkinnot

Innovatiiviset tuotteet ovat voittaneet vuosien varrella palkintoja sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Jälleenmyyjät


TUTUSTU MYÖS