Smartia autotallit ja autokatokset

Smartia autotallit ja autokatokset ovat saatavilla joko sellaisenaan tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi, juuri sellaiseksi kun itse haluat. Toimitamme autotallit ja autokatokset myös valmiiden piirustuksiesi ja suunnitelmiesi mukaan. Suunnitelmat voivat olla myös ajatuksiasi tai ruutupaperille piirrettyjä luonnoksia, kerro ideasi meille, suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun.

Autotallit toimitetaan erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-Cut menetelmänä, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Pre-cut menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty ja niiden paikka selviää mukana tulevista rakennepiirustuksista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat kunkin tarpeen mukaan.

Rakennus omista suunnitelmista

Onko sinulla jo valmiit rakennuslupakuvat, rakennusprojekti vielä ajatuksissasi tai ruutupaperille luonnosteltuna? Eikö valmismalleista löydy haaveidesi autotallia? Laskemme tarjoukset ja toimitamme autotallit ja muut piharakennukset myös omien suunnitelmiesi pohjalta.

Autotallin rakenne ja ulkonäkö


Omatoimirakentaja pystyttää Smartia autotallin


Autotallirakentajan opas

Oppaan lisäksi auttava ja osaava Smartian myyntipalvelu kertoo mielellään lisää ja huolehtii kanssanne rakentamisen vaiheet alusta loppuun.

Usein kysytyt kysymykset


TUTUSTU MYÖS