OP Rahoituspalvelut

Rakennusprojekti vaatii aina ammattitaidon lisäksi rahaa, joten projekti kannattaa aloittaa hahmottelemalla, mitä rakentaminen tulee karkeasti arvioituna kustantamaan. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat lainoistasi OP-bonuksia. Esimerkiksi asuntolainan ottajalle bonushyöty on usein tuntuva: bonuksia voi kertyä jopa satasia vuodessa ja niitä käytetään mm. vakuutusmaksuihin. Voit myös hakea rahoitusta, vaikka et olisi vielä OP:n asiakas.


OP Rahoituspalvelut

Rakennuslaina

Jos suunnittelet talon tai mökin rakentamista tai peruskorjaamista, voit hakea tarpeisiisi sopivaa rakennuslainaa. Rahoitusta kannattaa kysyä heti rakennusprojektin alkuvaiheessa, jotta OP:n asiantuntija voi suunnitella tilanteeseesi sopivan rakennuslainan.

Remonttilaina

Kun suunnittelet pintaremonttia tai uusit vaikkapa keittiön kalusteet, voit saada vakuudetonta remonttilainaa 15 000 € mihin tahansa tarkoitukseen. Remonttilainan avulla voit hajauttaa remontin kustannukset pidemmälle ajalle ja helpottaa taloutesi pitkäjänteisempää suunnittelua.

Asuntolaina

Tiesitkö, että voit rahoittaa talon peruskorjauksen myös asuntolainalla? Sen korot saa osittain vähentää verotuksessa. Peruskorjauksella tarkoitetaan remonttia, jossa mennään niin sanotusti pintaa syvemmälle eli uusitaan esimerkiksi talon lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmiä.

Palveluntarjoajat

Rahoituksen myöntää OP Korttiyhtiö Oyj tai Osuuspankki rahoitustuotteesta riippuen. Asuntolainan myöntää Osuuspankki.