Laadukasta kotimaista designia kodin joka kolkkaan Stalalta

Stala on luonut suomalaista designia jokaiseen kotiin jo vuosikymmenten ajan. Stala on perheyritys, jonka tarkoituksena on ollut vastata ihmisten tarpeisiin kestävillä, laadukkailla, aikaa kestävillä ja toimivilla ratkaisuilla.

Stalalla on käytössään Design from Finland -merkki, joka kertoo hyvän designin merkityksestä yrityksen toiminnassa. Jo ikonisiksikin muodostuneet Stalan Classic-postilaatikot ovat viihtyneet suomalaisten pihoilla jo lähes 30 vuotta. Suuren suosion taustalla ovat turvallisuuden tunne siitä että postit pysyvät turvassa sekä postilaatikon tilavuus. Myös valmistusmateriaalina käytetty ruostumaton teräs on monille mieleen ja yhä useimmat haluavat turvata postinsa lukittavalla postilaatikolla.

Stala tarjoaa kestävät kotimaiset postilaatikot kotiin ja yrityskäyttöön. Ajaton ja tyylikäs muotoilu kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen. Eikä lukko luukussa aukea vahingossa. Postilaatikossa on reilusti aukeava jakoluukku, josta isotkin lehdet mahtuvat vaivatta, ja posti pinoutuu kaltevalle pohjalle tiiviisti.

Postilaatikon huolto-ohjeet

Huolla postilaatikkosi syksyisin, ennen talven tuloa!

Osta postilaatikoita verkkokaupastamme!


Etsi lähin jälleenmyyjäsi


Yhteystiedot


Videot ja TV-esitykset