Ilmanvaihtoremontit joka kotiin

Monikaan ei kiinnitä huomiota sisäilmaan ennen kuin siinä on ongelmia. Vietämme 90 prosenttia ajastamme sisätiloissa ja sen takia hyvällä sisäilmalla on suuri merkitys. SisäilmaCenter on kehittänyt Fresh Air-tuoteperheen, josta löydät ilmanvaihtoratkaisun jokaiseen kotiin. Erityisesti he ovat keskittyneet 1950-1990-luvulla rakennettuihin omakoti- ja rivitaloihin. SisäilmaCenterin asiantuntijat auttavat oikean ilmanvaihtojärjestelmän valinnassa ja ratkaisut toimitetaan avaimet käteen-periaatteella. Tuotteet ovat valmiiksi asennettuina ja säädetty kotiisi sopivaksi.

Fresh Air-tuoteperheessä on valittavana neljä erilaista ilmanvaihtoratkaisua. Kaikkii ratkaisuihin on saatavilla äänenvaimentimet, joilla voidaan minimoida korvausilmakanavien kautta kulkeutuva melu. Tuotteita on saatavilla niin painovoimaisen ilmanvaihdon parantamiseen kuin koneellisella poistolla toimiviin asuinrakennuksiin. Kaikkien järjestelmien korvausilmaventtiilit varustetaan suodattimilla, jotta ulkoa tulevat siitepöly ja saasteet eivät pääse sisälle.

Ilmanvaihdon osuus pientalon energiankulutuksesta on jopa 30-40 %. Lämmöntalteenotolla pystytään hyödyntämään jopa 89 % lämmitysenergiasta. Fresh Air Omega -järjestelmä ottaa lämmön talteen ulos menevästä sisäilmasta ja siirtää sen takaisin sisälle virtaavaan ilmaan. Näin raikas ilma lämpenee edullisesti eikä sisälle tule ilmanvaihdon kautta kylmää ilmaa.

TUTUSTU MYÖS