Halltex-ovet

Suomalaisten puuseppien ammattitaito ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat Halltex-ovien korkean laadun. Oville annetaan 3 vuoden rakennetakuu ja 12 vuoden suoranapysymistakuu.

Halltexin valikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet ja autotallin ovet. Halltex-ovia myyvät useimmat rauta- ja rakennustarvikeliikkeet. Suosituimpien mallien vakiokokoisia ovia löytyy jälleenmyyjien varastoista, mutta valtaosa ovista valmistetaan asiakkaan tilauksen perusteella. Juvalla sijaitsevassa ovitehtaassa toteutetaan myös vakiomallistosta poikkeavia yksilöllisiä ratkaisuja. Erikoisväreillä ja -mitoilla toimitusaika on yleensä 3−4 viikkoa. Ovi voidaan toimittaa joko myymälään tai erikseen jälleenmyyjän kanssa sovittaessa myös suoraan asiakkaalle.

Halltexin ulko-ovitoimitus sisältää karmit, kynnyksen, saranat ja lukkorungon. Mikäli tarvitset lisävarusteita, kuten ovisilmän, potkupellin tai postiluukun, ilmoita siitä ovea tilattaessa.Katso lisätietoa


Halltex Oy

Halltex Oy on suomalainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946. Tuolloin Halltex-puukuitulevyn valmistus alkoi Hallmanin kauppahuoneen omistaman Sammon Rulla Oy:n tehtaalla. 1960- ja 1970-lukujen taitteessa Halltex-levyn tuoteoikeudet myytiin Hackman-konsernille. Vuonna 1993 yritys tavaramerkkeineen irtaantui Hackmanista. Nykyisin Halltexilla on toimintaa kahdella paikkakunnalla, Hankasalmella ja Juvalla. Aiemmin Halltex Oy markkinoi valmistamiaan ulko-ovia nimellä Seitsemän veljeksen ovet, mutta muutama vuosi sitten myös ulko-ovet siirrettiin Halltex-nimen alle.

TUTUSTU MYÖS