Halltex-sisustuslevyt

Halltex-sisustuslevyjen pääraaka-aineet koostuvat uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Sisustuslevyillä on helppo luoda uusi ilme seinä- ja kattopinnoille, sillä ne peittävät alleen aiemman pinnan epätasaisuudet, eikä sotkuisia ja aikaa vieviä pohjustustöitä tarvita. Huokoisesta puukuidusta valmistettu sisustuslevy eristää myös erinomaisesti ääntä ja lämpöä sekä vaimentaa tehokkaasti kaiuntaa.

Halltex-sisustuslevyjä on saatavilla erilaisilla kestävillä tapettipinnoilla. Valikoimassa on vinyyli-, tekstiili- ja kuitutapettivaihtoehtoja, joista sopivimman voi valita huoneen käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi vinyylipinnan voi tarvittaessa puhdistaa miedolla puhdistusaineella. Halutessaan levyjen väriä voi vaihtaa maalaamalla.

Sisustuslevyt kiinnitetään liimaamalla. Ponttisaumaisten levyjen asennuksessa voidaan käyttää apuna myös nitojaa. Yksityiskohtaisemmat asennusohjeet voit katsoa esimerkiksi alla olevista videoista.Lisätietoa


Muut Halltex-tuotteet


Halltex Oy

Halltex Oy on suomalainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946. Tuolloin Halltex-puukuitulevyn valmistus alkoi Hallmanin kauppahuoneen omistaman Sammon Rulla Oy:n tehtaalla. 1960- ja 1970-lukujen taitteessa Halltex-levyn tuoteoikeudet myytiin Hackman-konsernille. Vuonna 1993 yritys tavaramerkkeineen irtaantui Hackmanista. Nykyisin Halltexilla on toimintaa kahdella paikkakunnalla, Hankasalmella ja Juvalla. Aiemmin Halltex Oy markkinoi valmistamiaan ulko-ovia nimellä Seitsemän veljeksen ovet, mutta muutama vuosi sitten myös ulko-ovet siirrettiin Halltex-nimen alle.

TUTUSTU MYÖS