Vehoniemen Laattamyymälä

Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992!

Vehoniemen Laattamyymälällä on maahantuonnista pitkä kokemus. Kokemus mahdollistaa valita tuotevalikoiman sen mukaan, mitä ihmiset milloinkin etsivät, oli kyseessä sitten seinälaatat tai lattialaatat. Mallistosta löytyy jokaiselle jotakin.

Suurin osa tuotteista on toimitettavissa nopealla toimitusajalla, mutta laaja valikoima löytyy myös suoraan varastosta, myymälän viereisestä rakennuksesta. Varastotilanteen kunkin laatan kohdalla pystyy tarkistamaan helposti. Tuotevalikoimasta löytyy nyt myös kylpyhuonekalusteet ja hanat.

Tuotemerkit ovat alansa parasta laatua, Suomesta ja maailmalta. Myös kalusteet ja hanat ovat toimitettavissa kohtuu ajassa, osa löytyy varastosta heti. Kun asiakas on tilannut tavarat, ne voidaan varastoida niin kauan kunnes työmaalla tuotteita tarvitaan. Tavarat voi varastosta noutaa itse, mutta jos kapasiteetti ei riitä, voidaan käyttää edullista kuljetuspalvelua.
Vehoniemen Laattamyymälä

Laatat ja työkalut jokaiseen kotiin

Vehoniemen Laattamyymälästä löytyy monipuolinen valikoima laattoja, kylpyhuonekalusteita ja tarvikkeita kaikkiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin.

Referenssikohteita


Ajankohtaiset tarjoukset


Apua suunnitteluun

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua kohteen suunnittelussa ja oikeiden materiaalien ja työkalujen valinnassa. Kun varaat ajan suunnitteluun myymälässä, saat lopputuloksena selkeän ja kattavan 3D-mallinnoksen kohteestasi.

Julkiset kohteet ja tilat

Vehoniemen Laattamyymälällä on laaja kokemus julkisista kohteista ja tiloista, joissa on erityishaasteita (märkätilat). Kaikenlaiset ratkaisut niin kohteiden sisälaatoituksiin, julkisivuihin kuin projektien muihinkin ulkolaatoitusratkaisuihin onnistuu vuosien kokemuksella. Referenssikohteita on myös hotelli-, koulu- ja asuntotuotannossa sekä erityiskohteissa, kuten sairaalat.

Ohjeet ja esitteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS