Colornova Oy - Primo-muovilistat

Primo-muovilistat sopivat kaikkialle, myös kodin märkätiloihin. Valitsemalla Primo-listat voit vaikuttaa ympäristön kuormitukseen ja kodin turvallisuuteen, sillä esimerkiksi Primon vaahdotetuilla peite- ja lasilistoilla on M1 sisäilmaluokitus. Primo-muovilistojen valikoimasta löytyvillä johtokoteloilla voit lisätä kodin turvallisuutta lapsia ja kotieläimiä ajatellen, kun johdot saa kätevästi piiloon. Niillä luot kotiisi myös viimeistellyn ilmeen.

Lisäksi muovilistojen asennus on helppoa ja vaivatonta, sillä ne mukautuvat hyvin epätasaisille ja kaarevillekin pinnoille. Kiinnitysmahdollisuuksia on monia ja listat ovat sahauksenkin jälkeen läpivalkoisia, joten maalaustöitä ei tarvita. Primo-muovilistojen monipuolisesta valikoimasta löydät listat käyttökohteen mukaan sisälle ja ulos.

Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita. Colornovan valikoimista löytyy kattavasti erilaisia erikoismaaleja, puunkäsittelytuotteita, spraymaaleja, pesuaineita, maalaustyövälineitä sekä muovilistoja, niin kuluttajille kuin ammattilaiskäyttöön. Colornovan edustamia tuotteita löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä rauta-, maali- ja verkkokaupoista ympäri Suomen.
Colornova Oy - Primo-muovilistat

Primo-tuotteet

Primo Group on tanskalainen perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus muoviteollisuudessa. Kaikki alkoi maaseudulla Tanskan länsirannikolla 1959. Yhtiö kasvoi nopeasti, ja Primo Groupiin kuuluu 14 tehdasta 8 maassa ja se työllistää yli 700 henkilöä.

Primon ylivoimaiseen valikoimaan kuuluu johtokotelot, peitelistat, keittiölistat, kalustelistat, mattolistat, kaakelilistat, jalkalistat, varjolistat, nurkkalistat, lasilistat, kulmalistat, liukuestelistat, kulmasuojalistat sekä venelistat. Primo-listat sopivat kaikkialle kotiin ja niissä on kätevät johtokotelot yhdessä osassa, joka nopeuttaa asentamista ja luo tyylikkään ilmeen.

Inspiroidu myös Colornovan muista tuotteista

Löydä ideoita ja inspiraatiota oman kodin kunnostamiseen Colornovan yhteistyöprojektien kautta. Primon tuotteissa on viimeistelty ilme, listojen asennus on helppoa ja vaivatonta, pakkauksissa on kaikki tarvittavat kiinnistystarvikkeet mukana ja valikoima on monipuolinen.

Jälleenmyyjät

Tuotteita myy hyvin varustetut tavaratalot sekä rauta-, maali- ja verkkokaupat ympäri Suomen.

Yhteystiedot

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS