Kattohuollot ja -pinnoitteet

RestaKoti Oy on vuonna 2010 perustettu kattohuoltoihin ja hormipinnoituksiin erikoistunut yritys. Restakoti Oy toimii yhteistyössä kansainvälisen BMI Groupin kanssa ja on ainoa BMI Ormaxin valtuuttama kattopinnoittaja Suomessa. Liikevaihto oli vuonna 2017 noin 15 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä ja lisääntyvän kysynnän vuoksi henkilöstömäärä kasvaa jatkuvasti. RestaKoti Oy:n ammattitaitoinen henkilöstö, nykyaikainen kalusto sekä erinomainen asiakaspalvelu takaavat laadukkaan työn ympäri vuoden.

Päivittäistä toimintaa ohjaavat arvot ovat: onnistutaan yhdessä, ilahdutetaan asiakasta, halutaan kehittyä, riemuitaan aikaansaamisista ja toimitaan vastuullisesti.

Asiakaskunta koostuu kiinteistönomistajista, taloyhtiöistä ja isännöitsijöistä. Palvelu soveltuu niin kuluttajille kuin taloyhtiöille ja projektikohteisiin.
Kattohuollot ja -pinnoitteet

Kattohuollot ja -pinnoitukset


Taloyhtiöille


Yhteistyössä BMI Ormax

Tiilikattojen pinnoitusaineena RestaKoti Oy käyttää Ormax Pro-tiilikattopinnoitetta, joka säilyttää tiilikattojen alkuperäisen takuun. Kevyempiin huoltoihin käytetään mekaanista Ormax Siisti Katto -puhdistusta.

Asiakastarinat

Lue ja katso kokemuksia RestaKoti Oy:n tekemistä huolloista.

Rahoitus

Voit maksaa remonttisi RemonttiRahoituksella. Rahoitusta saa haettua verkosta.

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS