Aktiasta lainaa rakentajille ja remontoijille

Oman kodin rakentaminen vaatii tarkkaa suunnittelua, taloussuunnitelman ja realistiset kustannuslaskelmat. Rakennuslaina on normaali asuntolaina, mutta se nostetaan usein osissa asunnon valmistumisen mukaan. Kulutusluotto on puolestaan joustava ja hyvä ratkaisu elämäsi pieniin ja suurin hankintoihin. Kulutusluotolla voit toteuttaa suunnitelmasi, oli ne sitten uusia huonekaluja, lomamatka, venettä tai kodin remonttia. Aktian asiakkaana nautit aina laadukkaista ja tarpeidesi mukaisista pankkipalveluista, joissa yhdistyvät sujuva digitaalinen asiointi ja asiantunteva henkilökohtainen neuvonta.

Lainalaskurilla voit laskea sinulle sopivan lainan lainamäärää, laina-aikaa, korkoprosenttia tai kuukausierää vaihdellen.
Aktiasta lainaa rakentajille ja remontoijille

Kulutusluotto remontoimiseen

Lainaa voi käyttää esimerkiksi kodin remontoimiseen, auton hankintaan tai muuhun kulutukseen.

Laske laina-aika, lainan määrä ja kuukausierä

Lainalaskurilla voit laskea sinulle sopivan lainan lainamäärää, laina-aikaa, korkoprosenttia tai kuukausierää vaihdellen. Huomioithan, että laskuri on suuntaa-antava. Laskurissa ei huomioida lainaan liittyviä muita kuluja, kuten esim. toimitusmaksua, hoitokuluja tai lainaturvasta aiheutuvia kuluja.

Lainaturva sinulle ja perheellesi

Aktia Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa, jos menetät työpaikkasi, joudut sairauslomalle tai onnettomuuteen ja myös kuolemantapauksessa. Vakuutus suojaa sinua ja läheisiäsi odottamattomien tilanteiden varalta.

Asiakkuus Aktiassa

Aktian asiakkaana nautit aina laadukkaista ja tarpeidesi mukaisista pankkipalveluista, joissa yhdistyvät sujuva digitaalinen asiointi ja asiantunteva henkilökohtainen neuvonta. Lisäksi asiakkaamme saavat eri elämäntilanteisiin ja erilaisiin asiointitarpeisiin liittyen sekä etuja esimerkiksi päivittäisasioinnin palveluista ja vakuutuksista, että räätälöityjä palveluita arjen helpottamiseksi ja taloutensa kehittämiseksi pidemmällä aikavälillä.

TUTUSTU MYÖS