Kattohuollot ympäri Suomen – tuplaa kattosi käyttöikä!

Katon kunnon merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Katto on tärkeä osa taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä. Kuitenkin säännöllinen huolto jää usein tekemättä. Kun kattoa huolletaan säännöllisin huoltotoimenpitein, säästytään odottamattomilta vahingoilta ja isoilta korjauskuluilta. LA Kattohuolto Oy:n ammattilaisten tekemällä säännöllisellä kattohuollolla katon käyttöikä voidaan jopa tuplata. Erikoisalaamme on katolla olevan kasvuston poisto ja torjunta – kattoa vahingoittamatta.
Kattohuollot ympäri Suomen – tuplaa kattosi käyttöikä!

Kattopalvelut

Hyvää kattoa ei kannata vaihtaa. Sen käyttöikään voidaan vaikuttaa, kun katon korjaus ja huolto tehdään oikeilla toimenpiteillä ja ajoissa. Alla ovat yleisimmät kattohuoltomenetelmät.

Katon korjaukset

LA Kattohuolto Oy suorittaa niin pienet kuin isommatkin katon korjaukset ammattitaidolla. Pieni katon paikkaus tai laajempikin korjaus onnistuu kokeneilta remonttimiehiltämme joutuisaan.

Taloyhtiöille

Valtakunnallisena huoltoyhtiönä LA Kattohuolto palvelee myös isoja toimijoita. Mikäli taloyhtiössänne on ollut puhetta kattojen kunnostamisesta, tarjoamme mielellämme huoltoratkaisuja teidän tarpeisiinne. Pyydä meidät paikalle tekemään ilmainen kuntoarvio katon kunnosta!

Kysymyksiä ja vastauksia kattotöistä


Referenssit

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää