Perustusten kosteuden- ja vedeneristys

Perustusten kosteuden- ja vedeneristyksellä estetään maaperän kosteuden ja maahan valuvien pintavesien tunkeutuminen rakenteisiin. Rakennuspaikan olosuhteista riippuu, minkälainen eristys on tarpeen. Kapillaarisen kosteuden nousu katkaistaan laittamalla bitumikermiä rakenteiden väliin. Kerabit-valikoimasta löydät kaikki perustusten kosteudeneristykseen tarvittavat tuotteet, kuten Baros Sokkelilevyt tarvikkeineen sekä Kerabit Sokkelikaistat.
Perustusten kosteuden- ja vedeneristys

Kosteudeneristykseen perusmuuri- ja sokkelilevyt

Perusmuuri- ja sokkelilevyillä ehkäistään tavallisimmat rakennuksen kosteusongelmat ja säilytetään rakennuksen käyttöarvo ja terveellisyys.

Vedeneristykseen bitumikermi

Perustusten alaosaan asennettava bitumikermi estää vahingollisen kosteuden tunkeutuminen perusmuuriin.

Läpivienteihin ja liitoskohtiin tiivistysmassa ja -nauha

Tiivistysmassalla voidaan tiivistää sähköputkien ja -johtojen välinen tila. Tiivistysnauhalla puolestaan lattian halkeamien sekä lattian ja seinän liitoskohdat.

Perustuksen ja runkopuun väliin sokkelikaista

Kerabit Sokkelikaistat on tarkoitettu kapillaarikatkoksi perustuksen ja seinien väliin. Kaistat on valmistettu kumibitumista ja niissä on hiekka- tai sirotepinta. Sokkelikaistoja on saatavana laaja kokovalikoima, osa on hitsattavia. Isola Sokkelintiivistyskaista varmistaa sokkelin ja alasidepuun välisen liitoksen tiiveyden.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Jälleenmyyjät ja urakoitsijat


TUTUSTU MYÖS