Poroton kennoharkkotalo

Poroton-kennoharkkotalo on rakenteeltaan yksinkertainen – vain kennoharkko ja molemmille puolin tuleva pinnoite tai vaihtoehtoisesti kennoharkko ja julkisivumuuraus. 

Kennoharkkorakenne on kosteusteknisesti erinomainen. Se on kaikista kivi- tai harkkorakenteista nopeimmin kuivuva, mikä nopeuttaa rakennustyön turvallista etenemistä ilman kosteusriskejä.Rakennusaikaista rakenteen kostumista vähentää myös se, että lähes nollasaumalla muurattavien harkkojen muuraamiseen käytetään minimaalisen vähän laastia, mikä samalla tekee rakenteesta myös edullisen rakentaa.

Nopeasta rakenteen kuivumisesta johtuen Poroton-kennoharkoista muurattu seinä voidaan pinnoittaa/rapata lähes välittömästi muuraustyön valmistuttua.Poroton-kennoharkko


Suunnittelu, muuraus ja asennus


Asuntomessut 2018


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotYhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.