Oviku tekee nykyisestä lukostasi älykkäämmän

Oviku Nero tuo turvallisuuden tunnetta kotona ja etänä, älypuhelimesi toimiessa avaimena. Älypuhelimeesi ladattavan sovelluksen avulla hallinnoit pääsyä kotiisi, missä ikinä oletkin. Voit milloin tahansa jakaa pääsyn kotiisi kenelle itse haluat, perheelle, ystäville tai vaikka siivoojalle. Voit tarkistaa milloin vain, onko jakamiasi avaimia käytetty.

Älä enää siis mieti, unohtuivatko avaimet kotiin tai hukkasiko joku ne. Oviku Nero tuulettaa älylukkomarkkinoita yksinkertaisen kekseliäillä ominaisuuksillaan. Oviku Nero soveltuu käytettäväksi paitsi omakotitaloissa, myös vuokra-asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa lukituksesta vastaa usein taloyhtiö tai isännöitsijä.
Oviku tekee nykyisestä lukostasi älykkäämmän

Oviku Secure Lock

Patentoitu tiirikointisuojaus varmistaa, ettei nykyistä ulko-oven lukkoa voida avata tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella. Oviku Secure Lock valvoo, ettei kukaan pääse hiljaa etuovesta sisään sinun nukkuessasi.

Oviku lukittava ovenkahva

Kodeissamme on ovia, joiden toisinaan toivoisimme pysyvän kiinni. Patentoitu suomalainen Oviku lukittava ovenkahva on kätevä ja tyylikäs tapa rajoittaa pääsyä kodin eri huoneisiin.

Oviku Deadbolt

Oviku Deadbolt valvoo, ettei kukaan pääse hiljaa etuovesta sisään sinun nukkuessasi. Yhteensopiva Pohjois-Amerikan yleisimpien lukkotyyppien kanssa.

Oviku Smart Lock

Oviku Smart Lock on kaikkein älykkäin valinta. Patentoitu tiirikointisuojaus turvaa olemassa olevan ulko-oven lukon tiirikointia ja varastettuja tai kopioituja avaimia vastaan. Silloinkin kun et ole kotona.

Katso videoita tuotteiden käytöstä ja asennuksista