Sector Alarm – kodin hälytysjärjestelmä suojaa 24/7

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa perheesi, lemmikkisi ja koko kotisi tulipaloilta ja murroilta, silloinkin, kun olet itse pois kotoa. Järjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka on valmiudessa ympäri vuorokauden. Kun hälytys tapahtuu, hälytyskeskuksessa päivystävät turvallisuusalan ammattilaiset saavat tiedon välittömästi, selvittävät hälytyksen syyn ja huolehtivat tarvittavan avun paikalle.

Sector Alarm on Euroopan toiseksi suurin kodin turvapalveluita tarjoava yritys. Palo- ja murtosuojaus on palvelumme ydin, mutta hälytysjärjestelmämme tarjoaa turvaa myös monissa muissa tilanteissa:

Järjestelmä varoittaa vesivuodoista ja lämpötilamuutoksista, kertoo, jos sähköt ovat pitkään poissa ja lähettää sinulle ilmoituksen, kun lapsi tulee koulusta kotiin. Älypistorasioiden ja mobiilisovelluksen avulla hallitset kotia myös etänä.   Näin suojaamme kotisi


Etu Rakentaja.fi-lukijoille

Aloituspaketti kameralla 39 € (hälytyspalvelu 40,90 €/kk)

Hälytysjärjestelmän aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotisi turvallisuustarpeisiin sopivilla lisäosilla. Asiantuntijamme tekee sinulle suosituksen kokonaisuudesta – päätät itse, mitkä lisälaitteet haluat ottaa hälytysjärjestelmääsi.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset