Hartman on monipuolinen rautakauppa

Monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta saat kaikki rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut. Ja tietysti hyvien neuvojen ja asiantuntevan palvelun kera. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada ilmainen pintamateriaali- ja värisuunnitelma kotiisi. Suunnittelukohteena voi olla yksittäinen tila esimerkiksi kylpyhuone tai koko talo. Kuluttajapalvelu palvelee rakentajia, remontoija ja sisustajia Kokkolan, Pietarsaaren, Seinäjoen ja Vaasan kauppapaikoissa.

Hartman Rauta palvelee myös rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä, rakennustuoteteollisuutta sekä julkista sektoria. 


Hartman on monipuolinen rautakauppa

Hartman sisustaa

Asiakkailla on mahdollisuus saada pintamateriaalisuunnitelma omien toiveiden mukaisesti. Sisustusmyyjien avulla valitset pintamateriaalit laajasta valikoimasta ja viimeistelet kohteesi yksityiskohdat. Laadukkaat materiaalit ja yhteiset suunnitteluhetket takaavat parhaan lopputuloksen.

Laaja ja laadukas tuotevalikoima

Olitpa sitten ammattilainen tai kotinikkari löydät laajasta tuotevalikoimastamme laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet joka tarpeeseen.

Yrityspalvelu rakennusalan ammattilaisille ja jälleenmyyjille

Palvelemme rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä, rakennustuoteteollisuutta sekä julkista sektoria. Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä, kilpailukykyistä, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Kauppapaikat ja myymälät

Palvelemme asiakkaitamme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Kauppapaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Rautakauppaa jo vuodesta 1862


TUTUSTU MYÖS