Turvallisempi arki kodin hälytysjärjestelmällä

Kotonasi ovat kaikki elämän tärkeimmät asiat – perheesi, lemmikkisi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Tulipalojen valvominen on vähintään yhtä tärkeää kuin murtojen ennaltaehkäisy ja siksi Sector Alarmin palveluun on valittu laitteet, jotka suojaavat molemmilta riskeiltä alusta alkaen. 

Kodin hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi, silloinkin kun itse olet pois kotoa. Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmän myötä saat kattavan hälytyspalvelun, joka on kotisi turvana kellon ympäri. Sector Alarmin tavoitteena on tehdä arjestasi huolettomampi, kun voit luottaa kotisi olevan suojattu.


Turvallisempi arki kodin hälytysjärjestelmällä

Murtosuojaus – koti vain kutsutuille vieraille

Meistä jokainen haluaa, että kodin tärkeät tavarat ja muistot pysyvät tallessa. Kun kotisi on valvottu kutsumattomien vieraiden varalta, tiedät, että suojattuna on myös kaikki se, mitä ei rahalla voi korvata.

Palohälytysjärjestelmä valvoo jatkuvasti

Aika on tärkein asia, jota tarvitset tulipalon syttyessä. Palohälytysjärjestelmä varoittaa tulipalosta heti ja antaa sinulle aikaa pelastaa ja pelastautua vaarasta. Hälytyskeskuksemme saa tiedon hälytyksestä heti ja voi hälyttää avun paikalle.

Vesivuodot – havaitse ajoissa, minimoi vahingot

Vesivuodon sattuessa nopeus on valttia. Kun vuoto havaitaan heti, ei vahinko pääse salakavalasti kasvamaan. Vesi-ilmaisimemme hälyttää välittömästi havaitessaan vesivuodon.

Älypistorasiat – turvallisuutta ja mukavuutta elämään

Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita sähkölaitteita helposti Omien sivujen tai mobiilisovelluksen avulla, silloinkin kun olet itse poissa kotoa.

Asiakastarinoita


Usein kysyttyä


TUTUSTU MYÖS