Saneerauspurku- ja tekniset sisäpurkutyöt

Onko sinulla talossasi vanha pannuhuone, joka on jo tullut aikansa päähän tai ei enää ole käytössä?  Tällöin  kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen, sillä heidän kanssaan pääset helposti eroon vanhasta pannuhuoneestasi ja pystyt muokkaamaan tilan uusia tarpeitasi varten.

Purku Keinänen Oy tekee saneerauspurkuja ja teknisiä sisäpurkutöitä Uudellamaalla. Peruspurkujen lisäksi he suorittavat myös erikoispurkuja, kuten ilmanvaihtohuoneiden ja maanalaisten säiliöiden purku.

Purkutyöt suoritetaan vankalla ammattitaidolla rikkomatta paikkoja. Lisäksi jäljet siivotaan aina ja työstä syntyvä jäte kuljetetaan pois ja kierrätetään.  

Lisäksi Purku Keinänen tekee haalauksia, eli siirtää tai kuljettaa hankalat kappaleet paikasta toiseen. 

Pyydä Purku Keinäseltä arvio purkukohteesta, niin saat asiantuntevan tarjouksen.

 


Saneerauspurku- ja tekniset sisäpurkutyöt

Referenssit

Purku Keinänen Oy on ollut mukana purkamassa useita mielenkiintoisia, erikoisia ja joskus haastaviakin kohteita. He tekevät niin suuret kuin vähän pienemmätkin purku-urakat aina samalla huolellisuudella, joten voit olla varma, että purkutyösi on hyvissä käsissä.

Yleistä

Purku Keinänen Oy on vuonna 2005 perustettu metallialan yritys, joka on siirtynyt yrityskauppojen johdosta Romu Keinänen Oy:n omistukseen vuonna 2017. Aikaisemmin Purku Keinänen Oy on toiminut nimellä Herumet Oy, mutta liiketoiminnan laajentuessa yrityksen nimeksi vaihdettiin Purku Keinänen Oy 12.11.2018. Purku Keinäsen päätoimiala on tekninen metallipurku ja ammattitaitoisen vuokratyövoiman välittäminen suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen. Purku Keinäsellä on RALA-pätevyys, joten tekemisen laatuun voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Tällä hetkellä yrityksellä on jatkuvasti Suomessa töissä n. 25 henkilöä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset