HB-pihatuotteet

Betoniset pihakiveykset täyttävät useimpien pihan rakentajien ja kunnostajien toiveet osana helppohoitoista ja näyttävää pihapiiriä. Pinnoitettavia alueita ovat mm. polut ja -käytävät, oleskelu- ja grillialueet, pääsisäänkäynti ja autolla liikennöitävät alueet. Lisäksi mm. huoltopiha, tomutus- ja pyykinkuivaustelineen sekä jätekatoksen alusta kannattaa päällystää pihakivin jo pelkästään puhtaanapidon helpottamiseksi. 

HB:n pihakivivalikoima yllättää monipuolisuudellaan. Käytössäsi on tuotteiden suurperhe, jossa jokaisella jäsenellä on oma roolinsa, mutta myös kykyä ja ominaisuuksia toimia yllättävässäkin ympäristössä. Pihatuotteet


HB-Vallikivi ja HB-Muurikivi

HB-Vallikivi ja HB-Muurikivi ovat näyttävät ratkaisut kaltevien pihojen ja rinteisten alueiden porrastamiseen. Korkeuserot muuntuvat tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi sekä yksityisissä pihoissa että julkisilla alueilla. HB-Vallikivistä valmistuvat kätevästi myös kukkapenkit sekä istutusalueita rajaavat vallit, aidat ja suoja-aitaukset. Nyt myös uutuutena HB-Patinoidut Muurikivet!

Vastustamaton HB-Valligrilli

Helppo, hauska ja nopea pihagrilli nautinnollisiin hetkiin kotipihalla tai mökillä! Näyttävä pihagrilli käden käänteessä! Ei betonointia ja on nopea asentaa. Vallikivellä toteutettuna kivet lukkiutuvat keskenään ja luovat tukevan seinäpinnan grillille.

Näyttävä Vallikivikatos

Komea ja käytännöllinen jätehuoltokatos, joka tuo ryhtiä, suojaa ja näyttävyyttä pihallesi. Tuhti, kestävä ja tilava katos tuo ryhtiä pihan jätehuoltoon.

Esitteet


Videot


TUTUSTU MYÖS