LedStoresta led-valaisimet kotiisi

LedStoren valaisimet ovat valintasi, jos haluat monipuolisia ja helposti yhdisteltäviä led-valaisimia. LedStoresta löytyy laadukkaat valaisimet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Esimerkiksi yhdistelemällä erilaisia alasvaloja ja led-nauhoja saadaan luotua eri vuorokauden aikoihin sopiva tunnelma. Kosteisiin tiloihin on myös tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja paneelien, plafondien, spottivalojen ja led-nauhojen avulla.

LedStore tarjoaa myös ilmaisen valaistussuunnitelman, joka tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on riittävästi valoa.Ilmainen valaistussuunnittelu

Mikäli mietit oman kotisi valaistussuunnitelmaa, voit pyytää LedStoresta ilmaisen valaistussuunnitelman. Suunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Suunnitelmat laaditaan pohjapiirrokseen ja toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla. Suunnitelma sisältää positiokohtaiset ehdotukset valaisimista, ja suunnitelman perässä on tuotekohtaiset tietokortit. Asiakkaalle tehdään myös tarjous ehdotetuista valaisimista. Suunnittelupalavereihin ei tarvitse matkustaa, sillä koko suunnittelu voidaan tehdä etänä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Omaa aikaasi kuluu keskimäärin 1-3 tuntia koko projektiin.

Yleistä


Uutuudet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esityksetTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
LedStore tuotekuvasto