Piharakennuksilla toimivuutta ja viihtyisyyttä pihoihin

Vietä kesän parhaat juhlat pihallasi, satoi tai paistoi. Kesäaikaan varjoisat tilat helpottavat helteillä, keväällä ja syksyllä tuulensuoja voi tulla tarpeeseen. Finn-Anssin Suomessa valmistetut piharakennukset toimitetaan sopimuksesta valmiiksi koottuna suoraan rakennuspaikalle nosturiautolla, sisältäen pintakäsittelyn ja huopakatteen. Valikoimaan kuuluvat mm. pihasaunat, huvimajat, kesäkeittiöt, grillikatokset ja lasipaviljongit.Grillikatokset ja kesäkeittiöt

Kesäkeittiöitä on saatavilla montaa eri kokoa ja niistä kaikista löytyy tilaa niin ruoan säilytykseen, valmistukseen kuin ruokailuunkin. Modernit grillikatokset antavat erinomaisen tuulensuojan ja sointuvat luontevasti moneen erilaiseen pihapiiriin.

Pihasaunat

Pihalle sijoitettaviin saunoihin on saatavilla useilla erilaisilla laude- ja paneelivaihtoehdoilla. Niitä yhdistelemällä ja varioimalla saat aikaan toiveidesi saunan, jonka löylyt ovat saatavillasi nopeasti toimituksen jälkeen.

Huvimajat ja vierasmajat

Huvimaja luo pihalle viihtyisyyttä ja ylellisyyttä, sekä miellyttävän lisätilan vieraiden kestitsemiseen. Kaikissa huvimajoissa on avarat ikkunat, jotka sallivat luonnonvalon täyttävän ja valaisevan sisätilat kesäisin. Vierasmaja puolestaan tarjoaa lisätilaa majoittamiseen.

Jätä tarjouspyyntö


Yhteystiedot


TUTUSTU MYÖS