Turner Door autotallinovet

Turner autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Autotallinoven on kestettävä jatkuvaa avaamista ja sulkemista sekä toimittava moitteettomasti myös pakkasella, tuiskussa, sateella ja myrskysäällä. Ovien tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin korvaa.

Ovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Kaikki ovet voidaan varustaa automatiikalla. Kaukosäätimen avulla voit avata oven autosta, ulkoa tai sisältä. Turnerin autotallinoviin on myös saatavilla erilaisia lisävarusteita, jotka tekevät ovesta vielä entistäkin mukavamman ja turvallisemman käyttää.Nosto-ovet

Nosto-ovien etuna on hyvä tiiviys, kevytkäyttöisyys, kestävyys ja toimivuus säästä riippumatta. Lisäksi nosto-ovi ei vaadi avautumisvaiheessa tilaa oviaukon sivuilta. Tiivis ja hyvin eristetty ovi ei päästä lämpöä harakoille. Avausautomatiikka pysäyttää oven, jos joku on jäämässä oven väliin.

Kippiovet

Turner kippiovi on helppo avata ja sulkea. Erityisesti tähän käyttöön suunnitellut vipuvarren laakerit mahdollistavat kippioven avaamisen ja sulkemisen helposti. Automatiikalla toimiva kippiovi on varustettu turvapysäytyksellä. Heti kun ovi kohtaa sulkeutuessaan esteen, oli sitten kyseessä ihminen tai esine, ovi pysähtyy välittömästi ja avautuu takaisin ylös.

Lisävarusteet

Nosto-ovesta voidaan räätälöidä jokaisen talon tyyliin ja käyttäjän tarpeisiin sopiva kokonaisuus monipuolisen lisävarustevalikoiman avulla. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy ovimyyjiltä lisää!

Asennus, huolto ja varaosat

Koko maan kattava asennus- ja huoltoverkosto palvelevat asiakkaita. Laatutuotteet, täysi asennuspalvelu sekä toiminnan varmistava huoltopalvelu tekee Turnerista varman valinnan.

Asiakaskokemuksia


Esitteet ja asennusohjeet


Turner-ovikauppa on aina auki. Tilaa 24 h/vrk!

Verkkokaupasta löydät poistomyynnissä olevia teollisuusovia ja autotallinovia sekä tietysti kaikki Turnerin oviin liittyvät varaosat ja lisävarusteet. Asioiminen on helppoa ja nopeaa!

Ota yhteyttä

Turner Door on johtava nosto- ja taitto-ovien sekä kuormausjärjestelmien toimittaja Suomessa sekä pohjoismaissa yli 20 vuoden kokemuksella.

TUTUSTU MYÖS