Listat kodin kaikkiin tarpeisiin

Viimeistele sisustus listoilla. Scandic Pro Oy:n valikoimasta löydät listat kaikkiin kodin tarpeisiin, niin remontoimisessa kuin rakentamisessa. Tuotteet ovat tyylikkäitä, monimuotoisia ja yksinkertaisia asentaa. Vain mielikuvitus on rajana. 

Tuotteiden valmistamiseen käytetään ihmisen terveydelle turvallisia raaka-aineita. Materiaalien tuotantoprosessia valvotaan joka vaiheessa. Valmistusjätteet kierrätetään.  


Listat kodin kaikkiin tarpeisiin

Listat

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua profiilia käytetään laattakulmien ja saumojen viimeistelyyn, suojaamiseen ja somistamiseen. Saumalistalla yhdistetään samassa tasossa olevat lattiapäällysteet. Eritasolista on tarkoitettu eri tasossa olevien lattiapäällysteiden yhdistämiseen. Askelkulmalistalla suojataan porrasaskelmia ja kulmia kulumiselta ja lohkeamilta, sekä toimimaan liukuesteenä. Laattalistalla suojataan ja viimeistellään laattojen sisä- ja ulkoreunat.

Alumiini jalkalistat


Lattiaprofiilit

Valikoimasta löytyy mm. vaihtoehto kaarevien saumojen viimeistelyyn sekä pylväiden somistamiseen. Tsokkelilistaa käytetään keittiömoduulien alaosien ulkonäön viimeistelyyn sekä nesteen ja roskan pääsyn estämiseen.

PVC jalkalistat


Muut tuotteet


TUTUSTU MYÖS