Vieser-lattiakaivot

Lattiakaivo voi olla kodissa muutakin kuin vain välttämätön pakko. Lattiakaivon on tietenkin kuljetettava varmasti pois kaikki kylpyhuoneeseen tuleva vesi, mutta samalla se voi olla olennainen osa sisustusta ja tehdä tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Vieserin ylelliset designlattiakaivoteemat Urban, Expressive, Oriental ja Natural tuovat erottuvalla muodolla, materiaalilla ja värillä kylpyhuoneeseen aina yksilöllisen silauksen − käytännöllisyyttä, luotettavuutta ja toimivuutta unohtamatta. Kaikki Vieserin designkaivonkannet ovat täysin yhteensopivia monille tutun Vieser One -lattiakaivon kanssa.Lisätietoa


Vieser Oy

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin - sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset