Verto Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on viisaan taloyhtiön valinta

Verto on nykyaikainen vesimittari ja fiksun taloyhtiön valinta. Tarkemmin sanottuna Verto on älykäs etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä, joka mittaa kulutuksen päivittäin. Verto-vedenmittausjärjestelmän digitaalisen näyttölaitteiston avulla asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan reaaliajassa omassa asunnossaan. Näin hänen on helppo tehdä valintoja veden ja energian säästämiseksi. Verto-järjestelmä tekee vedenmittauksesta tarkkaa, ajantasaista ja erittäin vaivatonta. Mikä parasta, Verto-mittarien avulla on mahdollista säästää veden ja energian lisäksi selvää rahaa.

Vesi on maailman arvokkain asia. Siksi sen kulutuksella on väliä.

Verto on etäluettavien vesimittareiden markkinajohtaja, ja Verto-koteja onkin Suomessa jo yli 100 000. Verto-käyttäjien asiakastyytyväisyys on tutkitusti* huippuluokkaa. Verto on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, siis täysin kotimainen huipputuote. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

*Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijat vuonna 2017

Verto Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on viisaan taloyhtiön valinta

VertoPro

VertoPro tekee vesilaskutuksesta vaivatonta ja kustannustehokasta, sillä huolehdimme puolestasi kaikesta. Palveluun siirtymisen ansiosta isännöitsijä voi jättää mittarien luennan, järjestelmän ylläpidon, laitteiston huollon, asiakaspalvelun, laskutuksen, maksuvalvonnan sekä perinnän Vertolle. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Kiinteistön omistajalle palvelu realisoituu rahaksi. VertoPro pyyhkii vesilaskutukseen liittyvät hallintokulut tyystin. Kiinteiden vesimaksujen poistaminen tekee vuokrista kilpailukykyisempiä ja kulutuksen mukainen laskutus nostaa vuokratuottoa.

VertoLive

VertoLive on etäluettavan Verto-järjestelmän selainpohjainen käyttöliittymä, jonka kautta isännöitsijä voi seurata useiden taloyhtiöiden ja asuntojen vedenkulutusta suoraan oman työpöydän äärestä. VertoLive on täysin maksuton palvelu, joka tuottaa valmiit siirtotiedostot useisiin isännöinti- ja laskutusohjelmiin.

VertoMobile

VertoMobile tuo asunnon kulutustiedot asukkaan älypuhelimeen. Tämän maksuttoman palvelun kautta asukas voi tarkkailla asunnon vedenkulutusta mobiilisti. VertoMobile myös ilmoittaa käyttäjälle, jos vuorokauden vedenkulutus on ylittänyt keskiarvon. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

Kiinnostuitko?


Tietoa vedenkulutuksesta


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


TUTUSTU MYÖS