Verto Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on viisaan taloyhtiön valinta

VertoBlue on nykyaikainen vesimittari ja fiksun taloyhtiön valinta. Tarkemmin sanottuna VertoBlue on älykäs, etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä, joka mittaa kulutuksen jopa tunneittain. Digitaalisen huoneistonäytön ja mobiilisovelluksen avulla asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan omassa asunnossaan. Näin hänen on helppo tehdä valintoja veden ja energian säästämiseksi. VertoBlue tekee vedenmittauksesta tarkkaa, ajantasaista ja erittäin vaivatonta. Mikä parasta, sen avulla on mahdollista säästää veden ja energian lisäksi selvää rahaa.

Vesi on maailman arvokkain asia. Siksi sen kulutuksella on väliä.

Verto on etäluettavien vesimittareiden markkinajohtaja yli 35 vuoden kokemuksella. Verto-käyttäjien asiakastyytyväisyys on tutkitusti* huippuluokkaa. Verton vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

*Taloustutkimus 2020


VertoPro

VertoPro tekee vesilaskutuksesta vaivatonta ja kustannustehokasta, sillä huolehdimme puolestasi kaikesta. Palveluun siirtymisen ansiosta isännöitsijä voi jättää mittarien luennan, järjestelmän ylläpidon, laitteiston huollon, asiakaspalvelun, laskutuksen, maksuvalvonnan sekä perinnän Vertolle. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Kiinteistön omistajalle palvelu realisoituu rahaksi, sillä VertoPro pyyhkii vesilaskutukseen liittyvät hallintokulut tyystin. Kiinteiden vesimaksujen poistaminen tekee vuokrista kilpailukykyisempiä ja kulutuksen mukainen laskutus nostaa vuokratuottoa.

VertoLive

VertoLive on etäluettavan VertoBlue-vedenmittausjärjestelmän selainpohjainen pilvipalvelu, jonka kautta isännöitsijä voi seurata useiden taloyhtiöiden ja asuntojen vedenkulutusta suoraan oman työpöydän äärestä. VertoLive on täysin maksuton palvelu, joka tuottaa valmiit siirtotiedostot useisiin isännöinti- ja laskutusohjelmiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden rajapintaratkaisuihin.

VertoMobile

VertoMobile tuo asunnon kulutustiedot asukkaan älypuhelimeen. Tämän maksuttoman sovelluksen kautta asukas voi tarkkailla asunnon vedenkulutusta mobiilisti. VertoMobile myös ilmoittaa käyttäjälle, jos vuorokauden vedenkulutus on ylittänyt keskiarvon. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

Kiinnostuitko?


Tietoa vedenkulutuksesta


Verto somessa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


TUTUSTU MYÖS