Eskon - Hormien kunnostus ja ilmanvaihtourakointi

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on täyden palvelun hormitalo. Eskon tekee puolestasi kaiken hormeihin liittyvän kartoituksesta ja suunnittelusta työn toteuttamiseen saakka.

Pitkän kokemuksen avulla Eskon osaa suunnitella ja toteuttaa kohteeseesi juuri oikean ratkaisun – rakensitpa sitten uutta tai kunnostit vanhaa. Eskon kunnostaa muun muassa vanhoja tulo- ja poistohormeja Mordax-horminkorjausmenetelmällä tai teräksisellä galvanoidulla taipuisalla Mordax-putkella.

Eskon Oy suorittaa myös ilmanvaihtourakointia aina teollisuuden tiloista pientaloihin. Asiakkaita palvellaan pitkällä kokemuksella. Toimiva ilmanvaihto on tärkeää sekä rakennuksen kunnolle että siellä asuvien sekä oleskelevien ihmisten hyvinvoinnille. Oikein toteutettuna ilmanvaihto on energiatehokasta.

Hormien kunnostus

Eskon tekee horminkunnostustyön aina kartoituksesta ja suunnittelusta lähtien toteutukseen saakka. Hormikartoitus ja -tutkimus toteutetaan kuulan, savun ja digitaalisen hormikameran avulla. Hormien kartoitus on tärkeä työvaihe, jotta saadaan tietää hormien kunto ja voidaan valita sopiva korjausmenetelmä. Asiakas saa myös raportin hormien kunnosta.

Ilmanvaihtourakointi


Yhteystiedot


TUTUSTU MYÖS