Kiinteistövahinkojen ennaltaehkäisy, kartoittaminen ja korjaaminen

Polygon tarjoaa täyden valikoiman kiinteistövahinkojen korjauspalveluita ja tilapäisiä kosteudenhallintaratkaisuja sekä sisäilmapalveluja. Polygonilla on yli 250 000 toimeksiantoa vuosittain ja autamme ihmisiä ja yrityksiä palaamaan normaaliin toimintaan erilaisten haitallisten tapahtumien aiheuttamien vahinkojen jälkeen.

Ennaltaehkäisemme vahinkoja, tarjoamme olosuhteiden hallintaa tietyn ajanjakson ajan ja teemme vahingon jälkeisiä toimenpiteitä. Laaja palveluvalikoimamme vaihtelee maasta ja markkina-alueesta riippuen. 


Kiinteistövahinkojen ennaltaehkäisy, kartoittaminen ja korjaaminen

Vesivahinko vaatii nopeaa reagointia

Vesivahinko voi syntyä monesta eri syystä. Taustalla voi olla esimerkiksi putkivuoto, rankkasade, tulva, viemäritukos tai putkien jäätyminen.

Olosuhdehallinta

Olosuhdehallinta-ratkaisuihin kuuluu rakennuksen, tilojen tai vaikkapa putkien lämpötilan ja/tai kosteuden hallinta kuivauksen, kostutuksen, jäähdytyksen, lämmityksen ja etävalvonnan avulla.

Palovahingot

Palovahingoissa Polygonin tehtävänä on jälkivahinkojen torjunta, palon jälkisiivous ja saneeraustyöt. Jälkivahinkoihin kuuluvat savu- ja nokivahingot sekä palon sammutustöistä aiheutuvat korroosio- ja vesivahingot.

Sisäilmapalvelut

Sisäilmaongelmat aiheuttavat joillekin henkilöille voimakastakin oireilua, minkä takia ongelmatiloissa oleskelu oireileville on mahdotonta. Polygonin koulutetut sisäilma-asiantuntijat tutkivat kaikenlaiset sisäilmaongelmatapaukset.

Muita palveluja


Yhteystiedot


TUTUSTU MYÖS