Tulikivi sähkökiukaat

Tulikivi tarjoaa uuden ajan saunanautintoja kauniissa muodossa. Tulikiven kiukaat ovat muotoilultaan moderneja ja toimivat upeina sisustuselementteinä löylyhuoneessa. Nämä, ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille. Tulikivi-kiukaat tottelevat käskyjä ja sopeutuvat aikatauluihin. Kiukaat on mahdollista kytkeä KNX-taloautomaatioon.

Sähkökiukaissa on monia eri vaihtoehtoja pintamateriaaliksi harmonisesta vuolukivestä vaaleaan keraamiseen pintaan. Vuolukivi on erinomainen materiaali kiukaaseen, koska se antaa erinomaisen löylyn saunaan ja kiukaan vuolukivipinta kuivattaa kätevästi saunan saunomisen jälkeen.

Hyvän kiukaan tunnistat kiukaan vaatimasta kivitilan koosta. Hyvä löyly syntyy riittävän suuresta kiuaskivimassasta ja kivitilan lämpötilasta. Kiukaiden pintalämpötila pysyy alhaisena, tehden niistä turvallisia käyttää ja helppoja sijoittaa erikokoisiin ja -mallisiin saunoihin.

Sähkökiuas-mallisto

Tulikiven sähkökiuas -malliston monipuolisuus yllättää. Väriskaala on harmoninen, lempeän vaaleasta graafiseen tummaan sävyyn. Malleja on pyöreästä kulmikkaaseen.

Kiukaan etuihin kuuluu käytön helppous ja mahdollisuus muokata löylyjä oman mieltymyksen mukaan. Suureen kivitilaan mahtuu noin 60 kg kiuaskiviä, määrä on mitoitettu antamaan sopivan kosteat ja miellyttävät löylyt.

Kiukaat sopivat harmonisesti saunan sisustukseen, ne voidaan integroida helposti lauteisiin ja niissä on pienet suojaetäisyydet.

Tulikiven sähkökiuas on suomalainen avainlipputuote.


Kiukaan mitoitus, asennus- ja käyttöohjeet

Saunan suunnittelussa tulee huomioida jo alkuvaiheessa monta asiaa. On huomioitava paitsi itse saunatila, myös siihen vaikuttavat asiat. Olennaisia asioita ovat tietysti kiuas ja sen muotoilu sekä se, kuinka tuote on osa tilakokonaisuutta. Oikea valinta ja tilavaatimukset antavat lähtökohdan tehokkaalle tilasuunnittelulle.

Noudata kiukaan mitoittamisessa valmistajan antamia teholuokituksia kuhunkin saunatilavuuteen. Kaikessa suunnittelussa tulee noudattaa voimassa olevia rakennusmääräyksiä sekä RT-kortin ohjeistuksia.


Kiuaskivet

Tulikiven kiuaskivissä on vaihtoehtoja jokaiseen saunaan. Lohkopintainen oliviinidiapaasikivi on rouhea vaihtoehtoa ja kestää hyvin käytössä. Vuolukiven lämmönvarauskyvyn ansiosta vuolukivikiuaskivillä saadaan erittäin peh¬meät ja miellyttävät löylyt ja kiukaan pintakiviksi sopivat kauniisti Tulikivi Deco White pyöristetyt koristekiuaskivet.

Mistä Tulikiven kiukaita saa?


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esityksetTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Tulikivi sauna
Kivitasot ja -laatat & -mosaiikit
Kiertoilmatakat ja kamiinat
Varaavat vuolukivitakat
Varaavat keraamiset tulisijat