Koneellinen Vallox-ilmanvaihto

Koneellinen Vallox-ilmanvaihto huolehtii rakennuksen sisäilmasta automaattisesti ja energiatehokkaasti. Sisään tuleva raitis ja puhtaaksi suodatettu ulkoilma lämpenee poistoilman lämmöllä. Hyvä ilmanvaihto pitää huolta myös rakennuksesta, kun elämisestä syntyvä kosteuskuorma ei jää makaamaan talon rakenteisiin.

Valloxin tuotteista löytyvät sopivat ratkaisut pientaloihin ja asuntoihin niin uudisrakentajille kuin saneeraajille. Vallox-ilmanvaihtokoneet sopivat erinomaisesti kohteisiin, joissa puhtaan ja raikkaan sisäilman lisäksi tavoitellaan energiatehokkuutta, käytön vaivattomuutta sekä koneen häiriötöntä toimintaa kaikkina vuodenaikoina.
Koneellinen Vallox-ilmanvaihto

Ilmanvaihdon peruskorjaus

Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen on tärkeä osa lämmitysjärjestelmän saneerausta. Perinteisen talon lämmitysenergian kulutuksesta noin 20-40 % johtuu ilmanvaihdosta.

Uuden talon ilmanvaihto

Ilmanvaihdon tärkeimmät tehtävät ovat ylimääräisen kosteuden poisto ja terveellisen sisäilman ylläpitäminen. Ilmanvaihto on myös tärkeä osa energiatehokasta rakentamista.

Vallox BlueSky-kanavisto uudis- ja peruskorjauskohteisiin

Vallox BlueSky on taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Asennuksen nopeus ja vähäinen kanavaosien tarve tekevät Vallox BlueSky-kanavasta edullisen ratkaisun sekä uudisrakennukseen että saneeraukseen.

Suodattimet

Suodattimien vaihtaja törmää usein tietämättään suodattimiin, jotka voivat sopia kooltaan ja muodoltaan omaan ilmanvaihtokoneeseen ja ne ovat ehkä valmistettukin juuri kyseistä konetta ajatellen. Materiaali tai materiaalipaksuus sekä rakenne ovat todennäköisesti kuitenkin erilaisia. Tämä voi vaikuttaa koneen ja järjestelmän toimivuuteen sisäilman ja rakennuksen kannalta haitallisesti, ja siksi Vallox suosittelee aina käyttämään alkuperäissuodattimia.

Videot


Rakentaja.fi-kauppa: suodattimet, tarvikkeet, ilmanvaihtoesitetilaus


Rakentaja.fi-koulut


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Vallox-jälleenmyyjät