Ruukki teräskatteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Ruukin kotimaiset, korkealuokkaiset teräskatot ovat  suojanneet suomalaisia koteja jo yli 50 vuoden ajan. Olemme luotettava toimittaja, tuotteitamme ja  palvelujamme saa myös tulevaisuudessa.  Ruukin katot on kehitetty kestämään Suomen  vaativia sääolosuhteita. Olemme aktiivisesti kehittäneet  tuotteitamme pitkän historiamme aikana.

Ruukin katot valmistetaan  korkealaatuisesta teräksestä. Edistyksellinen  pintakäsittelymme antaa tehokkaan suojan  kosteutta, korroosiota ja auringonsäteitä vastaan.  Siksi Ruukin katot kestävät kovimmatkin olosuhteet  sateista pakkasiin ja auringonpaahteeseen.

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton  myöntämä Avainlippu-alkuperämerkintä, joka takaa  sen, että tuote on valmistettu Suomessa ja paikallisten  laatuvaatimusten mukaisesti CE-merkitty.

Meiltä saat kaiken mitä katollesi tarvitset: toimivat alusrakenteet, katemateriaalit,  kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmän. Kun ostat Ruukilta kaikki kattotarvikkeesi, saat varmasti yhteensopivat tuotteet, hyvää  laatua ja upean lopputuloksen.Kattomallisto

Voit valita kolmesta tyylistä mieleisesi: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet. Uniikki laatuluokkamerkkimme toimii takuuna siitä, että tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Ruukin Värivalmiista teräksestä kestämään vuosikymmeniä vaativimmissa olosuhteissa

Pystysaumakatteet


Muotokatteet


Suorauraiset katteet


Katon varusteet


Esitteet ja asennusohjeet

Tuote-esitteet, takuutiedot, tekniset piirustukset ja ohjeita katon huoltoon sekä asennukseen.

Ota yhteyttä - Katto asennettuna tai tuotepakettina


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvääTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Ruukin kattotuotteet uudis- ja korjausrakentamiseen