Sähkötyöt ammattitaidolla - Etelä-Suomen Sähkötukku Oy

Vuonna 2001 perustettu Etelä-Suomen Sähkötukku Oy sijaitsee Kirkkonummella. Palvelualttiudestaan tunnetuksi tullut yritys taitaa kaikenlaiset asuin-, liike- ja teollisuustiloihin tehtävät sähkötyöt aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottotarkastukseen saakka.

Suurin osa työkohteista sijaitsee läntisellä Uudellamaalla Kirkkonummen, Espoon ja Helsingin talousalueilla, mutta satunnaisia toimeksiantoja on suoritettu Turun saaristosta Lappiin asti.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä neljä sähköalan koulutuksen ja pitkän työkokemuksen omaavaa sähkömiestä. Yrityksen henkilökunta on sitoutunut noudattamaan arvoja, jotka ovat: luotettavuus, asiakkaiden tyytyväisyys sekä joustavuus kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.
Sähkötyöt ammattitaidolla - Etelä-Suomen Sähkötukku Oy

Sähkövikapäivystys

Ei -välitöntä vaaraa ihmisille tai eläimille tai rakennukselle aiheuttavissa sähköjärjestelmän vaurioitumistilanteissa kannattaa ottaa heti yhteyttä alan ammattilaiseen.

Referenssit

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme.

Yleistä sähkötöistä

Sähköistyskoulussa käydään läpi kodin sähköistysasiat. Sähköistyksen määräykset, eri tasoluokat, suunnittelun vaiheet ja kalusteiden oikeat valinnat vaikuttavat lopputulokseen.

TUTUSTU MYÖS